a

Kırgınlıklara sünger çekildi

Sultangazi Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda dün gündeme bomba gibi düşecek bir devir teslim toplantısı yapıldı.

 

Devir teslim toplantısında Ak Parti eski Kurucu İlçe Başkan Yardımcısı Yener Yiğit kendisine teklif edilen komisyon üyeliğini kabul ederek, toplantıya katıldı. İlçe Başkanı Murat Atım ise yaşanan kırgınlıklara dikkat çekerek, “Önemli olan bunlara sünger çekmektir” dedi.

akpartisultangazi-kamukurumvekuruluslari-devirteslim

İŞTE DETAYLAR…

 

Geçtiğimiz hafta sitemizde yer alan “Sultangazi Ak Parti’de Düğmeye Basıldı” haberimizde parti içerisinde yaşanan kırgınlıkları sonlandırmak üzere kamuoyunda muhalif isimler olarak bilinen Yener Yiğit, Halil Poyraz ve bazı isimlere komisyon üyeliği teklifinde bulunulduğunu sizlerle paylaşmıştık.

 

Aradan 1 hafta geçti ve muhalif isimlerin de yer aldığı Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyonu Başkanı Mustafa Çeştan ve Üyeleri Altınser Restaurant’ta toplandılar. Toplantıda Komisyon Başkanı eski Meclis Üyesi Mustafa Çeştan görevini Eser Nalbant’ta devretti.

IMG_6641

Devir teslimin yapıldığı toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan, İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Yiğitoğlu ve komisyon üyeleri katıldı.

 

MUHALİF İSİMLER KOMİSYONDA..

 

2012 yılında yapılan 2. Olağan kongresin de Mustafa Günaydın’ın yanında yer alan eski Kurucu İlçe Başkan Yardımcısı Yener Yiğit, 30 Mart seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi aday listesine tepki göstererek sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Halil Poyraz ve Günaydın’ın bir diğer yol arkadaşı Kenan Ayhan Hafızoğlu’da devir teslim toplantısına katılan isimlerdi.

 

Ak Parti İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan’ın görev teklifinde bulunduğu Yener Yiğit ve Halil Poyraz komisyon üyeliği teklifini kabul ederek, toplantıya katıldılar.

yeneryigit

ATIM ÜÇ İSME TEŞEKKÜR ETTİ

 

Devir teslim toplantısında konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, komisyon üyeliğini kabul eden ve toplantıya katılan Yener Yiğit, Halil Poyraz ve Kenan Ayhan Hafızoğlu’na özellikle teşekkür etti.

 

Yaklaşık 2 hafta önce Yener Yiğit ile bir araya geldikleri yemeğe değinen Atım, “Yemekte geçmiş günleri yad ettik. Siyasette bazen dağ dağa küser, dağın haberi olmaz. Şu an bu toplantıda bulunan Yener ağabeyimiz ve diğer arkadaşlarımızla hiçbir sorunumuz olmadı. Her ne kadar mükemmel olmaya çalışsakta aksaklıklar oldu. Bu aksaklıklar sizin anlınıza yazıldıysa yaşanır. Bu anlamda bazı arkadaşlarımızla karşı karşıya geldik. Önemli olan bunlara sünger çekmektir” diye konuştu.

 

ÇEŞTAN’A PLAKET

 

Ak Parti’nin 2012 yılında yapılan 2. Olağan kongresinden sonra kurulan ve Başkanlığına dönemin Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çeştan’ın getirildiği Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyonu’na Eser Nalbant getirildi. Çeştan’ın işlerinin yoğunluğunda dolayı istifa etmesinden dolayı bu kararın alındığı toplantıda belirtildi.

 

Görevini Eser Nalbant’ta devretten Mustafa Çeştan’a yapmış olduğu çalışmalardan dolayı plaket takdim edildi. Çeştan plaketini İlçe Başkanı Av. Murat Atım’ın elinden aldı.

KOMİSYON ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR;

 

Ak Parti İlçe Teşkilatının 11 komisyonundan biri olan Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyonu 20 kişiden oluşuyor.

 

Eser Nalbant başkanlığındaki komisyon şu isimlerden oluşuyor;

 

Hatip Akkuş, Kemal Eyyüpoğlu, Mehmet Kavak, Cemalettin Çelebi, Rıdvan Durmuz, Hasan Esat İlhan, İmdat Kamacı, Oktay Şamdanlı, Hamdullah Altıntop, Eyüp Erdal, Aynur Keleş, Cemil Keskin, Nagihan Tuna, Hamza Özkan, Kenan Ayhan Hafızoğlu, Hayrettin Gürses, Halil Poyraz, Suat Korkmaz, Yener Yiğit

 

Haber; SULTAN OĞUZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Arnavutköy Ülkü Ocakları’ndan Muhteşem Gece

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.