a

Gündemimde İlçe Kongresi Yok

Eminhaber’in gündeme getirdiği Murat Atım- Mustafa Günaydın buluşmasının yankıları devam ediyor. Yemek sonrası özellikle 2012 yılında yapılan ilçe kongresinde Mustafa Günaydın ile birlikte hareket eden bazı isimler Günaydın’a tepki gösterdiler.

 

Emin YEŞİL (ÖZEL HABER)- Mustafa Günaydın ise tüm bu tepkilere ve merak edilenleri düzenlediği basın toplantısında cevap verdi. Altınser’de düzenlediği basın toplantısında konuşan Günaydın önemli açıklamalarda bulundu. Ak Parti eski Kurucu İlçe Başkan Yardımcısı Yener Yiğit’de Günaydın’ı düzenlediği basın toplantısında yalnız bırakmadı.

 

30 Mart yerel seçimlerinde rekor bir oyla ikinci kez Belediye Başkanlığına seçilen Cahit Altunay’ı tebrik eden Günaydın, basın toplantısında Eminhaber’in gündeme getirdiği yemeğe değinerek, “2012 yılında yapılan ilçe kongresinden sonra biz İlçe Başkanımız Sayın Murat Atım ile sık sık bir araya geldik. Bizim kendisiyle hiçbir problemimiz ve sorunumuz yok.” dedi.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım’ın yapılan iki kongrede de aday olmadığını, kendisinin “Görev istenmez, verilir” anlayışıyla hareket ettiğini söyledi. Adaylık konusunda Genel Merkez’in karar veren tek merci noktası olduğunu ifade eden Günaydın, gündemlerinde ilçe kongresi olmadığını belirtti.

 

2012 yılında yapılan 2. olağan kongresinde “Biz kendimizi anlatamadık” diyen Mustafa Günaydın, aktif siyaset yapmaya devam edeceğini dile getirdi. Günaydın, “Biz kendimizi anlatmaya çalışırken aslında Genel Merkeze ve İl Başkanlığımıza kendimizi anlatamadık. Önümüzde bir ilçe kongresi yok. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var.  Bu seçimi atlamamız gerekiyor. Bende siyasete devam edeceğim. Şu anda kendimi bu noktada hazırlıyorum. Olası seçimlerde büyüklerimizde uygun görürse  ülkeme ve ilçeme hizmet etmeyi düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Kongre sürecinde kendisine yönelik yapılan “Lise mezunu değil” karalamalarından sonra iki üniversite kazandığını ve şu anda üniversite öğrencisi olduğunu belirterek konuşmasını sürdüren Günaydın, 30 Mart yerel seçimlerinde kendisiyle beraber hareket eden 14 arkadaşının belediye meclis üyeliğine talip olduğuna dikkat çekti. Günaydın, “30 mart seçimlerinde seçilen 37 arkadaşımıza başarılar diliyorum. Beraber hareket eden 14 arkadaşım kendi alanlarında ve siyasette başarılı isimlerdir. Listede aday gösterilmemelerine benim cevap vermem uygun değildir.” diye konuştu.

 

“Sultangazi’yi Sultangazililer yönetsin” sloganını hatırlatan Mustafa Günaydın, Gaziosmanpaşa etkisinin siyasette etkin olduğuna inandığını da sözlerine ekledi. Kendisinin gündeminde ilçe kongresi olmadığını bir kez daha yenileyen Günaydın, siyasetin uzun soluklu bir iş olduğunu belirterek, “Kendimizi anlatmaya çalışacağız. Ve bu sefer anlatacağımıza inanıyorum. Bende inanıyorum ki kendimizi anlattıktan sonra büyüklerimiz de bize görev vereceklerdir.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

AK Parti’de 3 dönem kuralı 69 milletvekilini etkileyecek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.