a

Sultangazi’de 1Mayıs böyle kutlandı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’de belediye çalışanları Mimar Sinan Kent Ormanı’nda biraraya geldi. Buradaki etkinlikte işçileri yalnız bırakmayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Kardeşlik ve barış duygularıyla başta işçi, memurlar olmak üzere bütün milletimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde belediye çalışanları biraraya geldi. Mimar Sinan Kent Ormanı’nda düzenlenen etkinlikte belediye çalışanları bir yandan piknik keyfi yaparken; diğer yandan müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

20140502115456

İşçileri yalnız bırakmayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, bu coşkuya ortak oldu. Burada belediye çalışanlarına seslenen Başkan Altunay, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü; emeğin, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın adıdır” dedi.

Bu özel günün kardeşlik ve barış duygularıyla kutladıklarını ifade eden Başkan Altunay, “Başta işçi, memurlar olmak üzere bütün milletimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

20140502115458

Etkinlikte ayrıca Belediye –İş sendikası Sultangazi Belediyesi Baştemsilcisi Ertan Yazıcı tarafından Başkan Altunay’a tablo hediye edildi.

20140502115459

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Çocuklar oyuncak bağışı ile gülecek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.