a

Boztaş Veli Gülsoy’a O Sözlerini Hatırlattı

Gazi Cemevi dedesi ve Başkanı Veli Gülsoy Ali Acar’ın düzenlediği kahvaltıda 30 Mart seçimlerinin faturasını CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş’a ve İlçe Yönetimine kesti. Yaptığı açıklamalarla CHP tabanında büyük tepki toplayan Gülsoy’un din adamı kimliğiyle açıklama yapmasına CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş düzenlediği basın toplantısında sert bir şekilde cevap verdi.

Gazi Cemevi Başkanı ve dedesi olan Gülsoy’un yapıcı ve uzlaştırıcı olması gerektiğini, ancak kendisinin Belediye Başkan adayının belirlenmesinde etkin rol üstlendiğini ifade ederek, “Bulunduğu kurumdan istifa etmesini ve siyaset sahnesinde yerini almasını öneriyorum” dedi.

CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş düzenlemiş olduğu basın toplantısında 2014 yerel seçimlerinde Ak Partili Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın da katıldığı bir kahvaltıda Gülsoy’un dile getirdiği açıklamaları hatırlattı.

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi aday adayı Yılmaz Saka’nın düzenlediği kahvaltıya Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın yanı sıra Gazi Cemevi Başkanı Veli Gülsoy’un da katıldığını hatırlatan Boztaş, Gülsoy’un burada Cahit Altunay’a açıklamasıyla destek verdiğini söyledi.

Kendilerini başarısızlıkla suçlayan ve din adamı kimliğini bir kenara bırakarak siyaset yapan Gazi Cemevi Başkanı Veli Gülsoy’un o kahvaltıda, Cemevi’nin tapu sorunun çözülmesi yönünde Belediye Başkanı Cahit Altunay’dan talepte bulunduğunu ifade eden Boztaş, “Dedemiz o kahvaltıda Cahit Altunay’a İnşallah yeniden belediye başkanı seçilirsiniz ve tapu sorunumuzu çözersiniz’ açıklamasında bulunmuştu. ‘İnşallah seçilirisiniz’ diyen dedemiz ise bugün bizleri başarısızlıkla suçluyor” dedi.

GÜLSOY NE DEMEK İSTEDİ? TIKLAYIN..

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bir Profil Düşünün

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.