a

Cahit Altunay Çoşkunoğlu'na Öyle Bir Cevap Verdi ki…

Meclis 1. Başkanvekili Hacı Orhan Başkanlığın da toplanan Sultangazi Belediye Meclisi 2013 Faaliyet raporunu görüştü. Toplantıda faaliyet raporuyla ilgili bilgi veren Başkan Altunay, Sultangazi’ye kazandırılan yatırımların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

5 yıl önce Sultangazi'ye bir güneş doğduğunu ifade eden Belediye Başkanı Cahit Altunay, yeni dönemde de vatandaşların tercihiyle yeniden güneşin doğduğunu belirtti. Yeni dönemde yine ayırım yapmadan hizmetlerine devam edeceklerini dile getiren Başkan Altunay, “Sultangazi bir yatırım ilçesi haline geldi. Sultangazi kendi imkanlarını en iyi şekilde kullanarak ve  mümkün olan dış imkanları da buraya kanalize ederek çok büyük işler başardı. Bu başlayan işlerin bitiş noktası 2013 yılında gerçekleşti.  İsteğimiz mutlu bir Sultangazi, gelişmiş bir Sultangazi, ihtiyaçlarını çözmüş geleceğe örnek olmuş bir Sultangazi. Hedeflerimiz hep büyük oldu. Daha da büyük olacak.” dedi.

Sultangazi’ye üçüncü kent ormanlarını da kazandıracaklarına da vurgu yapan Başkan Altunay, “Sürekli takibini yaptığımız bu hizmeti de halkımıza sunacağız. Vatandaşlarımız Mağlova su kemerini ziyaret edebilecek; oradan karşı tarafa geçebilecek. Hayata geçirdiğimiz diğer kent ormanlarıyla entegre edeceğimiz yollarla; İstanbullulara yeşil ve mavinin tüm güzelliklerini gezme imkanı sağlayacağız” diye konuştu.

Başkan Altunay'ın bilgilendirme konuşmasından sonra söz alan CHP Belediye Meclis Üyesi Sait Çoşkunoğlu, Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerini ima ederek yapılan hizmetlerde bazı mahallelere ayırımcılık yapıldığını iddia etti. 2013 faaliyet raporunun sınıfta kaldığını söyleyen Çoşkunoğlu, “Sayın Başkan Sultangazi'ye yeni bir güneş doğdu dedi. Evet güneş doğdu ama belirli mahallelerde ne yazık ki güneş tutulması var. 2013 yılı Faaliyet raporuna CHP Grubu olarak olumsuz oy kullanacağız.” dedi.

Çoşkunoğlu'nun açıklamaları üzerine mecliste yeniden söz alan Belediye Başkanı Cahit Altunay, hiçbir mahalleye ayırım yapmadıklarını ifade etti. Altunay, “Tabiki muhalefet görevini yapacak. Biz her yaptığımız en iyisidir iddiasında hiçbir zaman olmadık.  Bu manada bildiğimiz bin bile olsa bir bilene sormayı her zaman öncelik olarak benimsedik. Mutalaka fikir ayrılıkları olabilir. Ama bu ayrılıklar takdir ederseniz ki bir zenginliktir.” şeklinde konuştu.

CHP Meclis Üyesi Sait Çoşkunoğlu'nun 2013 yılı Faaliyet Raporuna olumsuz yönde oy kullanacakları yönündeki açıklamasına ise Başkan Altunay, “Bu rapor çok iyi okundu, müzakere edildi ve 30 Mart günü halkımız tarafından da oylandı.” diye cevap verdi.

Açıklamalarının ardından 2013 yılı faaliyet raporu oylamaya sunuldu. Yapılan oylamada faaliyet raporu Ak Partili Meclis Üyelerinin “Evet” oylarıyla oy çokluğuyla kabul edildi.

Sultangazi Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısında 2013 yılı faaliyet raporu görüşmelerini CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş'da yakından takip etti.

Tüm Yorumlar (1)
  • cahit
    10 yıl önce
    0 0

    sayın cahıt boş konusuyorsun mılletın derdını dınlıyoruz dıyorsun biz derdımızi 3 senedir soyluyoruz bır stat ıstıyoruz 2011 de yana malesef ne zamn konu acılsa yapılıyor bu ay sonu ama gel gor ki arada 3 sene gecti saait abıya hak verıyorum ozelıkle bazı cevrelerde hıc bısey yapıyılmıyor oda saait abı soylemıs kutlarım

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Atım ve Yiğit Bir Araya Geldi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.