a

Ağrılıların Gururu: Erdal Uçar

30 Mart yerel seçimlerinde ikinci kez Belediye Başkanlığına seçilen Cahit Altunay makamında tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Başkan Altunay'ı makamında ziyaret eden Sultangazi Ağrılılar Derneği Başkanı Umut Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni dönemde Belediye Başkanı Cahit Altunay'a başarılar dilediler.  Ziyarette Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Erdal Uçar'da yer aldı.

Ziyarette konuşan Ağrılılar Derneği Başkanı Umut Öztürk, Sultangazi'nin 5 yılda büyük bir değişime uğradığını ve bundan sonra ki süreçte de bu değişimin devam edeceklerine inandıklarını belirterek, Başkan Altunay'a “Hayırlı olsun” dilklerini iletti. Öztürk, 30 Mart yerel seçimlerinde hemşerileri olan Erdal Uçar'ın Belediye Meclis Üyesi seçilmesinden dolayı da memnuniyetlerini dile getirdi.

Sultangazi Ağrılılar Derneği'nin “Hayırlı olsun” ziyaretinden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Erdal Uçar'a övgü dolu sözler sarf etti. Başkan Altunay, “Gençlere her zaman olduğu gibi bugünde ihtiyacımız var. Yeni dönemde meclis üyelerimiz arasında genç arkadaşlarımız da yer almaktadır. Bunlardan biride Erdal kardeşimizdir. Teşkilat geleneğinden gelen genç kardeşimiz Erdal Uçar ile bugün aynı yolda yürümek bizler için onurdur.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Başkan Yardımcıları Göreve Başladılar