a

Öztürk Kardeşlerden Başkan Altunay'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Altınser Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Suat Öztürk 30 Mart seçilerinden yeniden göreve seçilen Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Belediye Başkan Yardımcılarını makamlarında ziyaret ederek, yeni dönemde başarılar dilediler.

30 Mart yerel seçimlerinden sonra “Hayırlı olsun” ziyaretlerini kabul eden Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sedat ve Suat Öztürk kardeşleri kabul etti. Oldukça samimi bir havada geçen “Hayırlı olsun” ziyaretinde Sedat ve Suat Öztürk kardeşler, sandıktan rekor bir oy oranıyla ikinci kez Sultangazi Belediye Başkanlığına seçilen Cahit Altunay'ı tebrik ederek, yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler.

Yaklaşık 45 dakika süren ziyaret sonunda Altınser Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Suat Öztürk, Başkan Altunay'ın ekibini de ziyaret ettiler. Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerini ziyaret eden Öztürk kardeşler, “Hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Narin Ailesini Kahreden Kaza

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.