a

Tanju Çolak; Sultangazi Kent Ormanlarına Hayran Kaldım

Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan efsane futbolcu Tanju Çolak Eminhaber'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Açıklamasında Sultangazi'ye de geldiğini söyleyen Çolak, Kent Ormanlarına hayran kaldığını söyledi.

Yeteneği, futbola hayranlığı ve çevresinin baskısı nedeniyle futbol hayatına başladığını söyleyen Tanju Çolak, “Önümde engelleri çok çalışarak aştım. Kendinize iyi bakar, azim eder, işinizi sever ve çok çalışırsanız önünüzde hiçbir engel duramaz. Attığım gollerle başarı merdivenlerini tırmandım ve Avrupa gol kralı oldum. Üniversite ve futbol arasında bir tercih yapmak zorunda kaldım ve futbolu tercih ettim. Üniversite özlemi de kalbimdedir ama dünyaya bir daha gelsem yine futbolcu olurdum.” dedi.

2011 genel seçilerinde Ak Parti'den İzmir milletvekilliğine aday adayı olan, 2014 yerel seçimlerinde de AK Parti tarafından Urla Belediye Meclisi üyeliği kontenjan adayı olarak gösterildi. 2014 yerel seçimlerinin yerel seçimden çok genel seçime dönüştüğünü ifade eden Çolak, seçimde kapı kapı dolaşarak Ak Parti'ye oy istediğini söyledi.

Milli İradeye sahip çıktığını ifade eden ünlü futbolcu Tanju Çolak bunun için bir pişmanlık yaşamadığını da sözlerine ekledi. 2011 seçimlerinde Ak Parti'den İzmir milletvekilliğine aday adayı olan Çolak, milletvekili olmak için yola çıkmadığını belirterek, “Başbakanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan'a saygı duyan biriyim. Zamanında attığım gollerle insanları sokağa döktüm, sevinçten ağlattım. Sporcu olarak duruşumdan ve başarımdan dolayı bana açılmayacak kapı yoktur. Her kesimden insanın benim yanında olduğunu, beni tanıdığını biliyorum. Bana gösterilen sevgi, içtenlik, sıcaklık hiç bitmedi.” diye konuştu.

Eminhaber Genel Yayın Yönetmeni Emin Yeşil'e konuşan efsane futbolcu Tanju Çolak, Sultangazi ile ilgili bilinmeyen bir ziyaretini anlattı. Yaklaşık 2 yıl önce yakın bir arkadaşının önerisiyle Sultangazi Mimar Sinan Kent Ormanı'nı gezme fırsatı bulduğunu söyleyen Tanju Çolak, “Gerçekten mükemmel bir yer yapılmış. Sabahın erken saatlerinde spor yapma imkanı buldum. Bir arkadaşımın önerisiyle Sultangazi'de bulunan Kent Ormanlarını ziyaret ettim. Belediye Başkanı mükemmel bir çalışma ortaya çıkarmış. Bu kadar muhteşem bir alanla karşılacağımı hiç düşünmemiştim.” diyerek hayranlığını gizleyemedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Türkiye’nin ilk başörtülü rektörü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.