a

‘Siyasetçiler bu kadar onursuz olmamalıdır’

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yusuf Özel, CHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye katılan Milletvekillerini ‘satılmışlar’ olarak değerlendirdi.

MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçim kararını Emin Haber’e değerlendirdi. Özel, “Liderimiz Devlet Bahçeli ne diyorsa, Sultangazi İlçe teşkilatı olarak bizlerde liderimizin talimatlarını yerini getireceğiz. Liderimizin önerdiği ve daha sonra 24 Haziran olarak karar kılınan erken seçim kararının yerinde ve doğru bir karar olduğunu belirtmek isterim. Zaten biz ‘yarın seçim olacakmış gibi’ her zaman sahadaydık, halkımızla beraberdik.” Dedi.

Seçim çalışma planlarını hazırladıklarını da belirten MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, “Seçim çalışmaları Ak Parti ile ortak mı yapılacak?” sorusuna; “Henüz genel merkezimiz ve il başkanlığımızdan bize bu konuda net olarak gelen bir bilgi yok. Partimizin üst düzey yöneticileriyle yaptığımız görüşmelerden her partinin kendi çalışmalarını yapacağı yönünde bir görüş ortaya çıkıyor. Ortak bir çalışma olmayacağı, her partinin kendi çalışmasını ayrı yürüteceğini düşünüyorum. Ortak çalışma konusunda bize beraber çalışma talimatı gelirse de çalışmalarımız o doğrultuda yaparız. Ama bizi sadece MHP ilgilendiriyor, başka partilerin çalışması bizi ilgilendirmiyor.” Diye cevap verdi.

MHP’nin hiç kimsenin arka bahçesi olmadığına, buna yönelik asılsız iftiraların atıldığına vurgu yapan Özel, “bu ve benzeri iftiraları yapan herkes haddini bilecek.” İfadelerini kullandı.

CHP ve İYİ Parti yapılan görüşmeler neticesinde anlaşmaya vardı. Anlaşma sonucunda CHP’li 15 milletvekili dün İyi Parti’ye katıldı. Bu gelişmeyi ‘Kara bir leke’ olarak yorumlayan MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, “Bu anlaşma satılmışlığın kibarcısıdır. Siyasetçiler bu kadar onursuz olmamalıdır. Milletin kursağından kesilen vergilerle maaş alan vekiller biraz onurlu olmalı, şerefli olmalıdır. Bize göre bu alçaklıktır, onursuzluktur. Bu kirli ittifakın başlangıcıdır. Ağa babalarından aldıkları talimatları uygulamaya başladılar. Bunların ağa babası da Pensilvanya’da. Türk milleti bunlara 24 Haziran’da gereken cevabı sandıkta verecektir. Bu millet Fetö’nün elemanları öyle bir sandığa gömülecek ki, neye uğradıklarını şaşıracaklar. Bir daha Türkiye’de siyaset yapmaya utanacak, milletin karşısına çıkamayacaklar” şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin milletin ve ülkenin menfaatine yönelik siyaset yaptığını dile getiren Özel, bunu vatan, millet sevdalısı olmayanların anlayamayacağını söyledi. MHP’nin mecliste siyasal çoğunluk gibi bir derdinin olmadığını belirten Özel, “Bizim derdimiz milletimiz refah içinde, bolluk içinde olsun, devletimiz güven içinde olsun. Gerekirse biz mecliste olmayalım. Bizim tüm derdimiz bu.” Dedi.

MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel seçim tahmininde de bulunarak; “İnşallah yüzde 56 oy oranıyla seçimi tamamlayacağız.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Tartıştığı Husumetlisini Göğsünden Vurdu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.