a

Altunay'Zafere Doğru Gidiyor

Sultangazi 50.yıl mahallesinde büyük bir katılımla Sevgi Yürüyüşü gerçekleştiren Altunay, vatandaşların ve esnafın yoğun desteğiyle gücüne güç atarak çalışmalarına devam ediyor. Mahalle ve sokakları adım adım gezen Altunay, vatandaşlara karanfil takdim ederek proje kitapçıklarını dağıtıyor.

50.yıl mahallesinde gerçekleşen Sevgi Yürüyüşüne AK Parti Sultangazi Belediye Başkan Adayı Cahit Altunay.AK Parti İlçe Başkanı AV.Murat Atım,AK Parti İstanbul İl yönetim Kurulu üyesi Kübra Gülal,AK Parti SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen,AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topcu, Teşkilat mensupları,Belediye Meclis üyesi adayları ve çok sayıda 50.yıl sakinleri katıldı.

Sokak ve Caddelerde vatandaşlara seslenen Altunay ”Bizi sevgiyle, saygıyla kucaklayan. Evlerinin balkonlarına, pencerelerine çıkarak bizlere destek verenlere  çok teşekkür ediyorum, hepsine minnettarım” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Saadet Sokak Konvoyu Yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.