a

Giresunlular Dernek Başkanlarını Protesto Etti

Arif SAPMAZ/Eminhaber- Yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “Değerli Arnavutköylüler çok kıymetli Giresunlu hemşerilerimiz. Malumunuz ülkemiz ve ilçemizde yerel seçimlerin arifesindeyiz. Biz Giresunlular olarak farklı siyasi düşüncelere sahip hemşehrileriz ve Arnavutköy Giresunlular derneğinin kurulmasında hepimizin katkıları vardır. Dernek başkanımız bizlerin nüfus gücünü kullanmış ve kendisine siyasi bir gelecek temin etmiştir. Derneğimizin her siyasi partiye, kurum ve kuruluşlara aynı eşit mesafede olması gerekmektedir. Burası Giresunlular derneği olmaktan çıkartılmış adeta bir siyasi partinin seçim irtibat bürosu gibi yönetilmektedir. Bir başka gözlemimiz bu siyasi eylemden dolayı dernek işleyişi durma noktasına gelmiştir. Zaten guruplaşma ve ayrışmalar göz önündedir. Bugün yaptığımız bu basın açıklamasını dahi iktidar erklerini kullanarak çirkin tezgahlarla, baskı ve tehditler kullanarak durdurma girişimleri olmuştur.

Ticaret ehli hemşehrilerimize işleriyle, belediye, devlet kurumları ve devlete ait yan kuruluşlarda çalışan bazı arkadaşlarımız işlerinden aşlarından edilme tehdidiyle aramızda bulunamamaktadırlar. Arnavutköy Giresunlular dernek başkanı bizler adına konuşarak derneğimizi bir siyasi partinin seçim irtibat bürosuna çevirmiş ve derneği kendi menfaatleri doğrultusunda yönetme girişimi içerisindedir. Biz Giresunlular derneğinin siyaset üstü olduğunu ve her siyasi partiye eşit mesafede olması gerektiğini söylüyoruz. Dernek başkanı bu yaptıklarına bir son vermeli aklını başına almalı ve derhal istifa edip siyasi hayatına sivil bir Giresunlu kardeşimiz olarak devam etmesini kendisine tavsiye ediyoruz” denildi. 


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Şükrü Demir hop oturup, hop kalktı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.