a

Sultangazi Milli Eğitim Müdürü Değişti

Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü uzun süredir sürdüren Yaşar Demir'in yerine İbrahim Demir atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın son yasa ile tüm Milli Eğitim Müdürleri görevden alınırken,  yerlerine atamalarda yapılmaya başlandı. Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir'de son yasayla görevden alındı. Yerine ise Arnavutköy eski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten İbrahim Demir atandı.

Sultangaziİlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir'in yeni görev yeri ise İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Eğitim Uzmanı olarak önümüzdeki hafta göreve başlayacak olan Yaşar Demir, 6 yıldır Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapıyordu.

İbrahim Demir Kimdir?


1978 Erzurum doğumlu olup ilk-orta ve lise öğrenimini Erzurum ilinde tamamladı. Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat  Fakültesi Tarih Bölümünden 2000 Yılında mezun oldu.

İstanbul İlinde Öğretmen, Müdür Yardımcısı, Müdür Başyardımcısı ve Okul Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 10.01.2013 tarihinde tarihinden itibaren Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü yürütmektedir. Evli, 2 çocuk babasıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi'de Nevruz Coşkusu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.