a

Altunay'ın Sevgi Yürüyüşleri Hızlanıyor

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topcu, teşkilat mensupları ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının katılımıyla Cebeci Mahallesi ve Sultançifliği Mahallesi'nde sevgi yürüyüşü gerçekleştiren Başkan Altunay, vatandaşların ve esnafı selamlayarak karanfil dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Altunay'a Sultangazi'nin desteği her geçen gün artmaya devam ediyor.

Cebeci Mahallesi Sevgi Yürüyüşü ile Canlandı

Cebeci Mahallesi'nde gerçekleşen Sevgi Yürüyüşü Cuma günü yapıldı. Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay, sokakları karış karış gezerek vatandaşlarla selamlaştı. Cebeci Mahallesi'nde aşağıya inemeyen hanımlara sarkıttıkları sepetlere karanfil koyarak armağan eden Başkan Altunay ilgi odağı oldu.
 
Sultançiftliği Mahallesi'nde Büyük Sevgi Yürüyüşü



Ak Parti'nin sevgi yürüyüşü Cumartesi günü Sultançiftliği Mahallesiyle devam etti. Bir önceki sevgi yürüyüşüne göre Sultançiftliği Mahallesi'nde vatandaşların da katılımıyla Başkan Altunay büyük sevgi yürüyüşü yaptı. AK Parti bayraklarıyla sloganlar atarak yürüyen partililerin sevgi yürüyüşü Sultançiftliği 13.00'da başladı, 16.00'a kadar sürdü.

Diğer Mahallelerde olduğu gibi Sultançiftliği Mahallesi'nde de Başkan Altunay'a yoğun bir ilgi vardı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Saadet Gövde Gösterisi Yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.