a

MHP E.Habibler Mahallesi Seçim Bürosu Açıldı

MHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı İlker Doğanyılmaz, Eski Habibler Mahallesi'nde partililer ve vatandaşların katılımı ile seçim bürosu açtı. Geçtiğimiz hafta İsmetpaşa Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde bulunan seçim irtibat bürosuna MHP Esenyurt İlçe Seçim bürosuna düzenlenen hain saldırıda şehit olan Yusufiyeli Cengiz Akyıldız adını veren İlker Doğanyılmaz, Eski Habibler Mahallesi'nde açılışı yapılan seçim irtibat bürosuna da Yusufiyeli Cengiz Akyıldız adını verdiklerini söyledi.

Eski Habibler Mahallesi Yusufiyeli Cengiz Akyıldız 2 seçim irtibat bürosu açılışında konuşan MHP Belediye Başkan adayı İlker Doğanyılmaz, “30 Mart, bu yapılanların hesabının sorulacağı, ayarın verileceği bir gündür. Artık vicdan diyoruz. MHP üzerinde oynanan oyunları ‘Alo Fatih’ ile öğrendik. Bu seçimin galibi Milliyetçi Hareket Partisi ve bu bölgenin çocuğu İlker Doğanyılmaz olacaktır. Çoluğumuzun çocuğumuzun geleceğinin inşa edilmesinde hepimizin emeği olsun. 30 Mart akşamı inşallah Sultangazi'yi de, İstanbul'u da beraber alacağız” diye konuştu.

MHP Belediye Başkan adayı İlker Doğanyılmaz Eski Habibler Mahallesi'nde gerçekleşen açılış sonrası Malkoçoğlu Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Malkoçoğlu Mahallesi esnaflarından ve mahalle sakinlerinden 30 Mart yerel seçimleri için destek isteyen Doğanyılmaz, Kahramanmaraş Elbistanlılar Derneğini de ziyaret etti. 

Tüm Yorumlar (1)
  • yusuf özel
    10 yıl önce
    0 0

    habibler mahallemiz secim irtibat büromuzun acılışında emegi gecen mahalle başkanlarımız olmak üzere isimsiz kahramanlarımız ülküdaşlarımız hepinize ayrı ayrı teşekürü borc biliyorum hepinizden rabbim razı olsun sag olun var olun sizler oldukca bizde olacagız ne zor şartlar içinde gece gündüz yagmur camur demeden acılışımızı yaptık ne şartlarda büromuzu actıgımızı biliyoruz haklarınızı helal edin sag olun var olun ülküdaşlarım milliyetci hareket partisi sultangazi ilce teşkilat başkanı yusuf özel

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ali Acar'ın Bürosuna Saldırı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.