a

Saadet Sultangazi'de Sevgi Yürüyüşü Yaptı

STK’larla Altınser Restaurant’ta  kahvaltıda buluşan Selman Esmerer ve Hasan Akpınar daha sonra öğle namazı için Sultangazi Merkez Camii’ne geçti. Namaz bitiminden sonra cami önünde toplanan kalabalığa Projelerini açıkladıktan sonra halktan oy isteyen Akpınar; “ Sultangazi Belediyesi’nin girişine ‘Rüşvet alan da, veren de melûndur’ yazısını asmaya geliyoruz” diyerek halktan ve STK’lardan desteklerini istediğini belirtti.



Öğle namazı ardından başlayan yürüyüşe, Saadet Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hasan Akpınar, Sultangazi Saadet Partisi İlçe Gençlik Kollar, Sultangazi Saadet Partisi Kadın Kolları, Sultangazi Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Sultangazi Merkez Cami önünde başlayan yürüyüş, Cebeci Mahallesi, İsmetpaşa Mahallesi, Malkoçoğlu Mahallesi ve Eski Edirne Asfaltı boyunca devam etti. Sultangazililerin yoğun katılım gösterdiği ‘Sevgi Yürüyüşü’ne araçlı olan vatandaşlar korteje konvoy halinde eşlik etti.



Sevgi Yürüyüşü boyunca Hasan Akpınar ve katılımcılar, vatandaşlara karanfil dağıtırken, binalarda bulunan vatandaşlar ise sepetlerini salarak karanfil istediler. Yaklaşık 200 Bin karanfilin dağıtıldığı yürüyüşe yaklaşık 3.000 civarı vatandaş katılım gösterdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

HAKEV Saadete Söz Verdi