a

Başkan Altunay'ın Mutluluğu

“Başkan Mutlu, Sultangazi Mutlu, 50. Yıl Mutlu”

Sultangazi Belediyesi, Sultançiftliği ve İsmetpaşa Cevher Dudayev Hizmet Tesisleri'nin ardından pazar alanlarına yeni bir vizyon kazandıran “50. Yıl Hizmet Tesisleri”ni de görkemli bir törenle hizmete açtı. Açılış töreni adeta bir miting alanını andırdı. Açılışa 50. Yıl Mahallesi sakinleri akın etti.

Günün en mutlu olanı ise Belediye Başkanı Cahit Altunay'dı. Sultangazi'ye yeni bir hizmet tesisini kazandıran Başkan Altunay'ın bu haklı mutluluğuna 50. Yıl Mahallesi sakinleri de ortak oldular. Binlerce mahalleli açılışa katılarak Başkan Altunay'a  teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Altunay'ın hayat arkadaşı İlknur Altunay'da her zaman olduğu gibi en mutlu gününde eşini yalnız bırakmamıştı. Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen ile keyifli bir sohbete dalan İlknur Altunay'ın da mutluluğu objektiflerden kaçmadı.

Seçim çalışmalarında Başkan Altunay'ı yalnız bırakmayan Belediye Meclis Üyesi adayları 50. Yıl Hizmet Tesisileri açılışında da yalnız bırakmadılar. İçlerinde öyle bir isim vardı ki, mahalle sakinleri fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. O isim çiğköftenin imparatoru OSES Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar'dan başkası değildi.

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi adayı olarak aktif siyasete devam eden Yaşar, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen mahalle sakinlerinin ricalarını kırmadı.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

50.yıl Hizmet Tesisleri Törenle Açıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.