a

Başkan Altunay; Memnuniyeti Görünce Mutlu Oluyoruz

Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Soğuk havaya rağmen seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Altunay'ın bugün kü durağı Eski Habibler Mahallesi idi.

Eski Habibler Mahallesi'nde ilk olarak esnaf ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Cahit Altunay, mahalle halkının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topcu ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının da katıldığı esnaf ziyaretinde Başkan Altunay, kendisine gösterilen ilgiden dolayı mahalle halkına teşekkür etti.

Gün boyu esnaf ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay akşam saatlerinde 12. seçim bürosunu Eski Habibler Mahallesi'nde açtı. Açılışta konuşan Başkan Altunay, “Herşey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini gördükçe mutlu oluyoruz” dedi.

Yeni dönemde Sultangazi'nin çok daha fazla hizmetle tanışacağını ifade eden Altunay, “Arvavutköy istikametine, 3. havalimanına metroyu Ulaştırma Bakanlığı yapacak. Yani yeni dönemde Habibler'den Vezneciler'e kadar metro ilçemizden geçecek. Bu hizmetler büyük liderlerin, güçlü hükümetin ve yerel yönetimlerin çalışmalarıyla gerçekleşti ve gerçekleşmeye devam edecek” dedi. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Hasan Akpınar Tekstil İşçileriyle Bir Araya Geldi