a

Hasan Akpınar Tekstil İşçileriyle Bir Araya Geldi

Atölyeleri Ekibi ile ziyaret eden Hasan Akpınar İşçilerin yoğun ve samimi ilgisiyle karşılandı. Akpınar Sultangazi'yi Sultangazililerin yönetmesinin önemini anlatırken, işçilerden birinin “Başkanım sizi Ak Parti ile beraber çalışıyor. Saadetle Ak Parti aynı diyorlar oyları sakın bölmeyin vatan elden gidiyor diyorlar aslı varmı” diye sordu.

Akpınar şöyle konuştu ; Evet bizimde kulağımıza böyle birtakım sözler geliyor. iftiralar geliyor. Bunların kesinlikle aslı yoktur. Maalesef her seçim dönemi bu oyunu oynuyor, bu hileyi yapıyorlar. Ve her seçim döneminde bir mağduriyetleri var. Bizim insanımız yumuşak yüreklidir. Hemen üzülür ve sahip çıkar. Ancak 3 dönemdir zaten milletimizde kandırıldığını anlamıştır. Şimdi başbakan ilçe ilçe gezip adayına oy istiyor. Neden adaya çıkıp istiyemiyor? Çünkü Saadet Geliyor. Korkunun ecele faydası yok. Sultangazi'ye Sultangazili Başkan Geliyor İthal Başkan dönemini Sultangazili bitirecektir inşallah” dedi.

Bir günde 20  atölyeyi gezen Akpınar, işçilerle hasbihal etti. Milli Görüş belediyeciliğinin önemini anlatarak destek istedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Elvan Ailesini Ziyaret Etti