a

AK Kadınlar 8 Martı Kutladı

Düzenlenen “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”  programına ; İstanbul AK Parti Milletvekili İbrahim Yiğit, İstanbul AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Çiğdem Tuncel, İstanbul AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Öznur Altıntaş, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım ve eşi Ayşe Atım, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve eşi İlknur Altunay, Ak Parti Sultangazi İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan Vekili Suzan Dağlar Civan, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkan yardımcıları, AK Parti Bayan Belediye Meclis Üyesi Adayları, STK’ların kadın kolları temsilcileri katıldı.  

AK Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Kadın Kollarının faaliyetlerinin gösterildiği bir sinevizyon gösterimi ile başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen katılımcıları selamladıktan sonra “Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsurudur KADIN. Çoğu zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır KADIN. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların kahramanıdır KADIN.Küçük şeylerden mutlu olan, mutlu olmasına sebep olandır KADIN. Karşılıksız Sevginin adıdır KADIN. Peygamber Efendimiz ”Cennet Anaların Ayaklarının Altındadır” Cennetle müjdelediyidir KADIN ”diyerek kurtuluş savaşının kadın kahramanlarını da yad etti. Özürkmen”  Kadınların her yerde var olduklarını ve AK Partinin kadınlara verdiği önemi belirterek ülkenin geleceği ile ilgili kararlarda kadınlarında var olduğunu belirtti. AK Parti iktidarının kadın hakları ile ilgili yaptığı çalışmalardan da bahseden Öztürkmen bu hassasiyetinden dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a”teşekkür etti.

Protokol konuşmalarında söz alan İstanbul İstanbul AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Çiğdem Tuncel “Seçime 20 gün kala Kadın gücümüzü göstererek çalınmadık kapı sıkılmadık el almadığımı gönül kalmayacağını belirterek tüm kadınlarının “Dünya Kadınlar Günü”nünü kutladı.

Salondaki katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ” Kadınlar günü olarak kutlanan bu günün aslında sembolik olduğunu kadınların hayatımızın her anında 365 günde önemsenmesi gerektiğini belirterek kadın denince aklımıza annemiz, eşimiz, yarının anneleri olana evlatlarımız geliyor dedi. Kadınların ev hayatına kattığı katkıların yanı sıra günümüzde ekonomiye ve sosyal hayatın akışına kattığı değerlerden bahseden Altunay, kadının ailenin temel direği olduğunu belirtti. Başkan Altunay, ayrıca İstanbul’da uygulamaya geçecek 4 yeni projenin Sultangazi’nin kuzeyinden geçeceğine değinen Altunay, “Kanal İstanbul, İki Yeni Şehir, Havaalanı ve üçüncü Boğaz Köprüsü yolu ile de Sultangazi ilçemiz merkezi bir konuma geliyor. Artık İstanbul’un ‘merkezi’ olarak anılacağız. Tüm gayretimiz çabamız daha güzel bir Sultangazi için Ekibimizle beraber sizden aldığımız güç ve inançla çalışıyoruz. Sizlerin teveccühü ve yakınlığı bizleri bu noktalara getirdi. Her zaman ilçemiz için azim ve kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğiz” şeklinde sözlerini tamamladı.

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım bu güzel organizasyonu hazırlayan adın kolları adına başkan Nurcan Öztürkmen’en teşekkür ederek başladığı konuşmasında kadının aile içerisinde ki yerinin önemine vurgu yaptı. İş ve toplum hayatında kadının yerini anlatmaya gerek olmadığını belirten Atım salonda bulunan katılımcıların bulundukları konumun bunu en iyi şekilde ifade ettiğini belirtti.

İstanbul AK Parti Milletvekili İbrahim Yiğit ise ; Bilim, siyaset, eğitim, kültür-sanat, spor ve iş dünyasında büyük başarılara imza atmış, ülkemizde ve yurt dışında adından saygıyla söz edilen kadınlarımızla daima gurur duyuyoruz. Bu gurur tablosu, kadınlarımızın zorluklarla başa çıkabilme gücünün ve fırsat verildiğinde yapabileceklerinin en güzel örneğidir. Daha adil ve cinsiyet ayrımcılığının sona erdiği bir dünya temennisiyle, kız çocuklarımızdan her yaştaki kadınlarımıza sevgilerimi ve en iyi dileklerimi sunarken, kendilerine çok şey borçlu olduğumuz, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum” dedi.

Fazlı İstanbul gurubu eşliğinde eğlenceli vakit geçiren tüm katılımcılara Karanfil ve hediye taktim edildi.

Tüm Yorumlar (2)
  • ak ak ak
    10 yıl önce
    0 0

    emek vererek siyaset geride kaldı artık yemek vererek siyaset yapılıyor emeksiz siyasetin sonucunu hep birlikte göreceğiz

  • tahir
    10 yıl önce
    0 0

    her sene hamza yerlikaya doldurularak kadınlar günü kutlanırdı şimdi bir restaurant doldurulamamış yazık gerçekten yazık teşikalat bitmiş

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

MHP'den Miting Gibi Açılış