a

Şehitler Gecesine Sultangazililer Büyük İlgi Gösterdi

AGD Sultangazi Şubesi şehitleri yad etmek ve şehitlik mertebesinin önemini anlatmak amacıyla her yıl düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği “Şehitler Gecesi” programını bu yıl Avrasya Düğün Salonunda gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim ziyafeti, dualar ve ilahiler eşliğinde yapılan program Türkiye Kuran okuma birincisi İbrahim Deniz’in Kur’an-ı Kerim ziyafetiyle başladı.

Programda bir konuşma yapan AGD Sultangazi Şube Başkanı Hasan Çelik, İslam dininde şehitlik mertebesinin önemi ve kimler şehit olur konulu bir konuşma yaptı.

Şehitler ile ilgili hazırlanan sinevizyon gösterisinin ardından Esentepe ve İsmetpaşalı AGD öğrencilerinin okuduğu şiirler programa ayrı bir anlam katarken, programa uluslar arası katılım sağlandığı gözlerden kaçmadı.

Programın uluslar arası katılımcıları Moritanya'dan Mukhtar Seahil, Filistinden Kerim El-Astal, Keram Ghazavi ortamdan oldukça etkilenirken Ahmet Hakan Karagül’ün seslendirdiği ilahilere eşlik ettiler.

Konserin ardından yapılan dualar şehitlerin ruhlarına bağışlandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Cebeci Sosyal Tesisleri ve Prestij Cadde Açılıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.