a

Başkan Altunay'a Doğum Günü Sürprizi

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın yoğun seçim çalışmaları devam ediyor. Doğum günü olan Başkan Altunay'a 50. Yıl Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışı ve Sultangazi Kas-Der Şubesi ziyaretinde sürpriz yapıldı.

52 yaşına bugün (Pazar) giren Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay'a ilk sürpriz 50. Yıl Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışında yapıldı. Açılışta Belediye Başkanı Cahit Altunay'a 50. Yıl Mahallesi Kadın Kolları Mahalle Başkanı Sebahat Ezner tarafından,üzerinde Başkan Altunay'ın fotoğrafının bulunduğu seramik  hediye edildi.

Belediye Başkanı Cahit Altunay'a ikinci sürpriz ise Kastamonulular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Sultangazi Şubesi'nde yapıldı.Seçim çalışmaları kapsamında ilçede bulunan STK'ları ziyaret eden Başkan Altunay, ziyaret çerçevesinde Kas-Der Sultangazi Şubesini de ziyaret etti.

Ziyarette Dernek Yöneticilerinin Başkan Altunay'a bir sürprizi vardı. Dernek yöneticilerinin kendisi için hazırladıkalrı doğum günü pastasını gören Belediye Başkan Cahit Altunay bu güzel sürpriz karşısında duygulandı.

Tüm Yorumlar (1)
  • yavuz bulut
    10 yıl önce
    0 0

    Sayın Başkanım,Doğum gününüz kutlu olsun,hayat boyu esenlikler ve mutluluklar dilerim.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Fazıl Ergüt İstifa Etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.