a

Fazıl Ergüt İstifa Etti

2012 yılında Sultangazi Belediyesi Basın Danışmanı Fazıl Ergüt'ün çağrısıyla biraraya gelen Yiğidolar Sultangazi Sivaslılar Platformu'nu kurdular. Sultangazi'de nüfus sıralamasında 1. sırada yer alan Yiğidoların biraraya gelerek kurdukları Sivaslılar Platformu içerisinde 90 dernek, 1 Vakıf ve 1 Federasyondan bulunuyor. “Sevgi toplumu oluştumak” sloganıyla kurulan Sultangazi Sivaslılar Platformu'nun en büyük amacı ise eğitimdi.

2 yıl önce kuruluş aşamasında olan Sultangazi Sivaslılar Platformu'nun bir toplantısında Genel Sekreter Fazıl Ergüt, “Sultangazi’nin tüm dengelerini gözeterek, özümüzdeki Sivaslılığı korumakla birlikte iyi bir Sultangazili olmak ve Sivaslı hemşehrilerimizin yaşam koşullarını daha iyi seviyelere getirebilmek için; çalışma grupları oluşturmak, doğrudan veya dolaylı olarak eğitim ağırlıklı çalışmalarda bulunmak. Sivas’ın tarihini, kültürünü, sanatını ve sanatçısını tanımak ve tanıtmak. Sivas’ın tüm zenginliklerini ve tarihi mirasını ülke turizmine kazandırıcı çabalar sarf etmek Sivas’ımızın tanıtımına ve bir o kadarda bunların korunmasına katkıda bulunmaktır” açıklamasında bulunarak Platformun kuruluş amacını kamuoyu ile paylaşmıştı.

2 yıl önce Yiğidolara bir çağrıda bulunarak Sultangazi Sivaslılar Platformu'nun kurulmasına öncülük eden Genel Sekreter Fazıl Ergüt, Sultangazi Sivaslılar Platformu'ndan istifa ettiğini açıkladı. 2 yıl önce kurulan Platformun zaman içerisinde kuruluş amacının dışına çıktığını söyleyen Ergüt, “Bundan dolayı platforma olan inancımı yitirdiğimden Sivaslılar Platformu'ndan istifa ettim.” dedi. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Caddeleri Işıl Işıl

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.