a

Başkan Altunay'ın 14 Şubat Mesaisi

Sultangazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay 1 hafta süren Belediye Meclis Üyesi aday listesi toplantılarının ardından 14 Şubat Sevgililer Günü'nde seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Saat 10.00'da beraberindeki partililerle birlikte Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde esnafları ziyaret eden Başkan Altunay, devam eden çalışmaları da yerinde inceleme fırsatı buldu. Yol inşaatı ve alt yapı çalışmalarının devam ettiği Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde esnaflardan tarafından ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Cahit Altunay, devam eden çalışmaların sona ermesiyle caddeye bir canlılığın geleceğini ve esnafın yüzünün güleceğini söyledi.

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay'a esnafların yanı sıra vatandaşlar ve çocuklar da büyük bir ilgi gösterdiler. Küçük Melisa ise bu isimlerden biriydi. Başkan Altunay'ı karşısında gören Melisa, “Başkan Amca caddemiz çok güzel oldu” dedi.

Esnaf ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Cahit Altunay, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla saatler 14.14'ü gösterdiğinde Gazi Parkın da bulunan Sultangazi Belediyesi Nikah Salonun da bir çiftin nikahını kıydı. Toplam 53 çiftin nikahını kıyıldığı  Sultangazi Belediyesi Nikah Salonun da Başkan Altunay toplam 10 çiftin nikahını kıydı.
 
Çiftlerin mutlu gününde bir arada olmaktan memnun olduklarını belirten Başkan Altunay, “Anlamlı bir günde mutlu bir yuvanın temellerini atıyorsunuz. Hayatınızda fırtınalar da olabilir ama her zaman varacağınız liman sevgidir. Bu sevgiyi her zaman korumanızı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Tüm Yorumlar (1)
  • yavuz bulut
    10 yıl önce
    0 0

    Öncelikle Sayın Başkanımız Altunay ı Çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.Çevremizde, mahallelerimizde okullarımızın çehresi değişti.sokaklarımız bir başka güzel görünüm oluşturdu.sağlık ocaklarımız pırıl pırıl oldu, şu anda 25 in üzerinde sağlık ocakları adeta birbiriyle yarışır hale geldi.Kültür binalarıyla hizmetler son derece güzel bir öğretmen olarak hizmetlerini hayranlıkla izliyorum.yeşil alanları ,park alanları bir başka güzel tek kelime tebrik ediyorum saygılarımla emekli öğretmen Yavuz BULUT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Ak Parti’nin Listesi Sızdı. İşte O isimler

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.