a

Saadet Partisi'nin Adayı Hasan Akpınar

Saadet Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı 2014 yerel seçimlerinde İlçe Başkanı Hasan Akpınar'ın Belediye Başkan adaylığıyla gidecek. Belediye Başkan aday adayı ve meclis üyesi aday adayı başvurularının devam ettiği Saadet Partisi'nde İlçe Başkanı Hasan Akpınar'ın Belediye Başkan adaylığı kesinleşti.

Saadet Partisi Genel Merkezi ve İl Başkanlığı Sultangazi adaylarını Hasan Akpınar olarak kararlaştırdı. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan bir programla da Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Akpınar Sultangazi Belediye Başkan adayı olarak tanıtılacak. Hasan Akpınar'ın adaylığının kesinleşmesiyle birlikte sosyal paylaşım siteleri Fecabook ve Twitter'da “Hasan Akpınar Sultangazi'ye Hayırlı olsun” paylaşımları yapılmaya başlandı.

2 dönemdir SP İlçe Başkanlığı görevini yürüten Hasan Akpınar 2009 yerel seçimlerinde partisinin Belediye Başkan adayı, 2011 Genel seçimlerinde ise Milletvekili adayı olmuştu.

Tüm Yorumlar (2)
  • emre bitiş
    11 yıl önce
    0 0

    destekl,yprum kazanır inşallah

  • İlkeli bir insan
    11 yıl önce
    0 0

    Hasan akpınar bu ilçenin insanı.Kendisi değerli bir kişilik.Geçen seçimde Ercan beyi destekledim.Şimdi Hasan Akpınarı destekliyorum.İnşallah kazanır

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kılıçdaroğlu İstanbul adayını açıkladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.