a

TÜGVA Sultangazi ilçe şurasını coşkuyla gerçekleştirdi

TÜGVA Sultangazi İlçe Temsilciğinin 1. İlçe Şürası yoğun bir katılımla gerçekleşti. Sultangazi Belediyesi Nikah Salonun da gerçekleşen Şuraya; Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, TÜGVA İstanbul İl Başkanı Fatih Çoşar, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, ilçede görev yapan öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

Tügva İstanbul ve Tügva Sultangazi’nin yaptığı çalışmaların anlatıldığı Şüra, mehteran gösterisi ile başladı. Küçük Hafız Kazım’ın Kur’an tilaveti ile programa devam edildi.

Protokol konuşmalarında ev sahibi Tügva Sultangazi İlçe Temsilcisi Yunus Kara yaptı. Kara, 3 yıldır Sultangazi’de görev yaptıklarını, bunun hiç kolay olmadığını ve çalışmalarını temsilcilik binalarının olmadan yaptıklarını, birçok programlarını camii ve köy derneklerinde yaptıklarını söyledi. Kara, son 3 aydır ilçe temsilcilik binalarının açıldığını, açıldıktan sonra teşkilatlanma yapılanmasının ve çalışmalarının artarak devam ettiğini dile getirerek kısa bir sunumun ardından katılımcılara teşekkür etti.

tügva-sultangazi_82T2360

Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, katılımcı öğretmen ve öğrencilerine 15 Temmuz sürecini ve gelinen 16 Nisan referandum sürecini anlatarak selamla konuşmasını gerçekleştirdi.

Sunumlarla devam eden programda konuşmalarını gerçekleştiren Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, TÜGVA’nın ilçedeki çalışmalarını takip ettiklerini ve her zaman destek vereceklerini dile getirdi.

Protokol konuşmaları ile devam edilen Şura’da Belediye Başkanı Altunay, bu toplulukların artmasını, bu çalışmaların daha çok yapılmasını ve gençlere her zaman öncü olacaklarını, İlçe’de yapılan TÜGVA etkinliklerini hassaten takip ettiklerini ve destek olacaklarını aktardı.

tügva-sultangazi_82T2424

TÜGVA İl Başkanı Fatih Çoşar, “salonda ki heyecan Sultangazi’mizin samimiyetinden kaynaklanıyor” diyerek başladığı konuşmasında, İlçe Temsilcisi Yunus Kara’ya teşekkür ederek, İstanbul’da birçok çalışmada öncü olduklarını dile getirdi. Çoşar, TÜGVA İstanbul’da geldikleri kısa bir zaman diliminde yapılan çalışmalara değinerek sözü Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş’a bıraktı.

tügva-sultangazi_82T2430

TÜGVA’lı gençlere teşekkür ederek başlayan Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Seçilme yaşının 25’e düşürüldüğü 2010 referandumunun ardındn 2011 genel seçimlerinde 29 yaşındayken Meclis’e giren ve anayasa değişiklik teklifinde yer alan seçilme yaşının 18’e düşürülmesi ile gençlerin önünün açılacağını söyledi. Dünyada çoğunluğu gelişmiş 51 ülkede seçilme yaşının 18 olduğunu belirten Muş, “CHP, gençlere de güvenmemektedir. Gençleri oy deposu olarak gören fakat onlara seçilme hakkını çok görenlere bu referandumda en büyük cevabı gençlerimiz verecektir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ak Parti İlçe Başkanı Civan, ‘Evet’i Anlatmaya Devam Ediyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.