a
  • Eminhaber.Org
  • Genel
  • Ruhi Ersoy ‘Yetkililer neden bu duruma el koyamıyorlar?’ Diye Sordu

Ruhi Ersoy ‘Yetkililer neden bu duruma el koyamıyorlar?’ Diye Sordu

MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy,  Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına bir sosyal yara hâline gelen  televizyonların kadın kuşağı saatindeki evlilik programlarının yayından kaldırılması hususunda bir araştırma önergesi vererek, bu konuda Meclisin duruma el koymasını talep etti.

TBMM Genel Kurulun da konuşan, “İzdivaç programları, maddi kazanç sağladıkları toplumun değer yargılarıyla oynayamazlar” diyerek, sosal yara haline gelen bu programların kapatılmasını önerdi.

“Evlilik/İzdivaç” programlarının toplumun çekirdeği olan aile kurumuna olumsuz etkilerinin olduğunu ifade eden Ersoy, “Bu meselenin sadece bir televizyon programı ve kadın kuşağı saatinde kadın eğlencesi olmasından çıktığını, ciddi bir sosyal yaraya, değerlerin yozlaşıp yabancılaşmasına doğru evrildiğini, toplumun her kesimi çok değişik platformlarda görüyor ve dillendiriyor. STK’ların talepleri var, değişik anlamda imza kampanyaları düzenlenerek başta RTÜK olmak üzere Sayın Cumhurbaşkanlığı makamı ve Başbakanlık, Meclis ve bizler olmak üzere ciddi şikâyetler var ve bu şikâyetlerin çıkış noktasında temel değer olarak aile kurumunu koruma güdüsü var. Büyük Türk milletinin şerefli mensupları toplumun en küçük yapı taşı olan ailesini korumak adına bir arayış içerisinde. E, pekâlâ, ailenin tahribatıyla alakalı bu programlarla ilgili, bu program kuşaklarıyla ilgili herkes bu kadar rahatsız da yetkililer neden bu duruma el koyamıyorlar, bu da ciddi bir soru işareti.” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

MHP Heyeti Deprem Bölgesinde

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.