a

‘Yalnız Kurt’ Ağustos Ayı’nda Sultangazi’ye Atanmıştı

Adını seri katil Atalay Filiz’i yakalaması ile duyuran ‘Yalnız Kurt’ lakaplı Oktay Kapsız’ın tayini Erzurum’a çıktı.

Emniyet Genel Müdürlüğü bin 493 rütbeli polisin yerini değiştirdi. İstanbul’dan 46 rütbeli polisin şark tayini yapılırken, İstanbul’a tayini çıkan emniyet müdürü sayısı ise 29 oldu.25 Ağustos 2016 tarihinde Sultangazi’ye tayin olan ünlü emniyet amiri Oktay Kapsız’da tayini çıkan personel arasında yer alıyor. Kamuoyunda ‘Yalnız Kurt’ lakabıyla tanınan Oktay Kapsız’ın tayini Erzurum’a çıktı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Haziran ayından bu yana beklenen 2’nci, 3’üncü, 4’üncü sınıf müdürler ve emniyet amirlerinin tayinlerini açıkladı. Bin 493 rütbelinin atama ve yer değişikliği yapıldı. Beklenen atamalar ve yer değişiklikleri ile, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde 7’si ikinci sınıf, 19’u 3’üncü sınıf, 8’i 4’üncü sınıf, 11’i Emniyet Amiri, 46 rütbeli polisin şark tayini yapıldı. İstanbul’a tayini çıkan emniyet müdür ve amiri sayısı ise 29’da kaldı.

ZEHİR TACİRLERİNİN KORKULU RÜYASI

İstanbul Emniyeti Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürü Ercüment Özinan’ın tayini Erzincan Polis Meslek Yüksek Okulu’na çıktı. Ercüment Özinan’ın koordinesinde İstanbul’da son 1 yılda yapılan 620 operasyonda yakalanan bin 850 zehir tacirinden 726’si tutuklanmıştı. Kaçakçılık Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yaptığı operasyonların başında bulunan Emniyet Amiri Volkan Tanrıverdi’nin kendi isteği ile tayini İzmir’e çıktı. Tanrıverdi’nin şehit çocuğu olduğu ve ailesinin yanında yaşamak için İzmir’e tayin için istek gönderdiği öğrenildi.

CİNAYET BÜRO AMİRLERİ TAYİN OLDU

İstanbul’da Başakşehir ve Avcılar’dan sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aytekin Uyar Kocaeli’ye, Küçükçekmece’den sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Ekiz de Malatya’ya atandı. İstanbul Güven Timleri Müdürü Erhan Alemdar ise Ankara Asayiş Daire Başkanlığı bünyesine katıldı. İstanbul Emniyeti’nde son dönemde yaşanan değişimlerle dikkat çeken Cinayet Büro Amirliği’nde de görev değişimi yaşandı. 2 ay önce göreve getirilen Emniyet Amiri Aytaç Uçan’ın tayini Adıyaman’a çıktı. İstanbul’da Gasp Büro Amirliği, Kayıplar Büro Amirliği ve Cinayet Büro Amirliği görevinde bulunan, son olarak Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Gazi Polis Karakolu amirliği görevine getirilen ve adını seri katil Atalay Filiz’i yakalaması ile duyuran Oktay Kapsız’ın tayini ise Erzurum’a çıktı.

OKTAY KAPSIZ’IN ÇÖZDÜĞÜ DOSYALAR

İstanbul polisinin Münevver Karabulut, Çağla Tuğaltay ve Yeşim Tuğrul olaylarıyla birlikte “namus meselesi” olarak gördüğü 4 olaydan biri olan Gönül Aydınlıyurt cinayetini, “Yalnız Kurt” lakaplı Başkomiser Kapsız ve ekibi aydınlattı. “Yalnız Kurt” ‘tapu çetesi’, ‘varil’ ve ‘sandık’ cinayetlerini çözmüştü. Cinayet Büro Amiri Oktay Kapsız ve 14 dedektiften oluşan ekibi Atalay Filiz dosyasında da görev almıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Mum ışığında ısındı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.