a

Sultangazi’de kaçak hafriyat skandalı bitecek mi?

Merkez Habibler Mahallesi’nde kaçak hafriyat dökümü, mahalle sakinlerini canından bezdirdi.

Sultangazi’de yeşil ve ormanın en yoğun mahallelerinden biri olan Merkez Habibler Mahallesi, kaçak hafriyat dökümü ile tehlike altında. Yıllardır imar sorunu ile boğuşan mahalle halkı, bu aralar kaçak hafriyat dökümü ile canından bezmiş durumda.

Uyanık hafriyatçılar özellikle gece saatlerinde kaçak hafriyat dökümü yapıyor. Vatandaşın şikayetine rağmen de döküm yapan hafriyatçılar bulunamıyor. Vatandaş bu yönden denetimlerin daha da artması gerektiğini söylüyor. Özellikle gece saatlerde hafriyat dökümünün yapılması nedeniyle bu saatlerde belediye ekiplerinin sıkı denetim yapması gerektiği ifade ediliyor.

Merkez Habibler Mahallesi’ne dökülen hafriyatın yüzlerce kamyon civarında olduğundan bahsediliyor. Bu da ortaya ciddi bir rakam çıkartıyor. Ortaya çıkan bu durumu kimin yönlendirdiği ve bu rantın kimin cebine girdiği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

A1 Caddesi 2714 sokaktan gelen görüntülerde tehdit altında olan mahallenin imdadına yetişecek bir yetkili aranıyor.

kaçak-hafriyat kçak-hafriyat

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

82 TL üstünde elektrik faturası ödeyen şirketini seçecek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.