a
  • Eminhaber.Org
  • Genel
  • Arzu Erdem: ‘O otobüsün içinde Türkiye’nin öz evlatları vardı’

Arzu Erdem: ‘O otobüsün içinde Türkiye’nin öz evlatları vardı’

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Beşiktaş’taki terör saldırısında yaralanan polislerimizi hastanede ziyaret etti.

MHP Milletvekili Arzu Erdem, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavileri devam eden kahraman polislerimizi ziyaret etti. Ziyarette Erdem hastane personeli ve yaralı polislerimize Türk Bayrağı hediye etti. Yaralıların durumlarıyla ilgili bilgi alan Erdem, Kayseri’deki hain saldırıya da değindi.

MHP Milletvekili Arzu Erdem, başhekimden yaralılarla ilgili aldıklarını söyleyerek, “Milletimizin başı sağ olsun. Türk milletinin birliği bu kahpeleri döktükleri kanda boğacak güçtedir. Bugün birlik zamanı. Türk milletinin birliğine karşı yapılan bu saldırılardan mutlaka milletimiz hesap soracaktır.Milliyetçi Hareket Partisi olarak devletin yanındayız milletin yanındayız bu olaylarının tekrar etmemesini Cenab-ı Allah’tan diliyoruz ve ilk fırsatta kahpeliği yapan, çocuklarımızı şehit eden, polislerimizi şehit edenlerin yakalanıp, cezalandırılmasını bekliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Cz4YVc2WIAA2X-4

“O OTOBÜSÜN İÇİNDE TÜRKİYE’NİN ÖZ EVLATLARI VARDI”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Arzu Erdem, Kayseri’de gerçekleşen terör saldırısına ilişkin de açıklama yaptı. 14 şehit 55 yaralanın olduğu alçak saldırıya değinen Arzu Erdem, “O otobüsün içinde bütün Türkiye’nin öz evlatları vardı. İçimiz kan ağlıyor. Alçak saldırıda şehit düşen ve yaralanan evlatlarımızın her biri oğlumdan sadece 2 yaş büyükler. Her biri daha ana kuzusu. İzne çıkan askerlerimizi, okula giden öğrencimizi, savunmasız insanları hedef alacak kadar aşağılık bir saldırı. Kınalı kuzularımız, bilin ki arkanızda milyonlarca yüreği öfke dolu asker bıraktınız ‘her Türk asker doğar’. Hainlere sesleniyorum ‘Biz bir ölür bin diriliriz.’ Yaptığınız zulüm yanınıza kalmayacak! Ne mutlu türküm diyene’” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kayseri’deki Saldırıda Sultangazili Asker Yaralandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.