a

O paylaşımdan sonra tutuklandı

Beşiktaş’da çevik kuvvet polisine yönelik bombalı araçla düzenlenen saldırı sonrasında, facebook sosyal medya hesabından “40 tanesi geberdi. 160 yaralı var. Bu sayının artmasını bekliyoruz. Şuan çok mutluyuz yaşasın, biji selo, biji apo, bizi kürdistan” paylaşımı yapan Fatim T. tutuklandı.

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Beşiktaş Vodafone Arena yakınında çevik kuvvet otobüsüne yönelik yapılan bombalı araçlı intihar saldırısının ardından, PKK terör örgütlerinin sosyal medya hesaplarını takibe aldı.

KİN VE NEFRET SAÇAN O PAYLAŞIMA TUTUKLAMA KARARI

Birgül Tanhan isimli facebook hesabından, “40 tanesi geberdi. 160 yaralı var. Bu sayının artmasını bekliyoruz. Şuan çok mutluyuz yaşasın, biji selo, biji apo, bizi kürdistan” paylaşımı yapıldığı belirlendi. Yürüten soruşturmada bu hesabı kullanan kişiin Fatim T. isimli bir kadın olduğu belirlendi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Fatim T., “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılamak” suçundan tutuklandı.

nnn1 (1)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Erdal B. O habere cevap hakkını kullandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.