a

Yıldızlar ağırlığını koyunca 3 zor olmadı

İlk yarının bitmesine 1 hafta kala şampiyon ekibimiz Sultangazispor kendi sahasında Körfez Belediye Hereke Yıldızspor’u ağırladı.

2016-2017 sezonuna şampiyonluk parolasıyla çıkan şampiyon ekibimiz Sultangazispor, yaşadığı talihsiz mağlubiyetlerin ardından geçtiğimiz hafta Edirnespor’u deplasmanda tek golle geçerken, bu hafta Körfez temsilcilerinden Herekesporu kendi evinde 3-0’lık net bir galibiyetle yenerek zirve takibini sürdürdü.

VAHAP DENİZ’LE 1-0 ÖNDE BAŞLADIK…

Maçın henüz 7’nci dakikasında Vahap Deniz’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen ekibimiz, ilk yarının neredeyse tamamında savunmasını orta sahaya yakın bir yere taşıyarak, rakip üzerindeki baskısını sürdürdü. Savunmamızın topla oynanan alanı daraltmasından dolayı top yapmakta zorlanan rakip Hereke, pozisyon bulmakta zorlanırken, özellikle bazı futbolcularının bireysel gayretiyle ortadan topu bizim sahamıza taşımayı denedi.

İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına Sultangazisporumuzun 1-0’lık galibiyetiyle gittiler.

4

ONUR GÜDÜL’ÜN FÜZESİ, HEREKE KALESİNDE PATLADI…

İkinci yarıya aynı kadrolarla çıkan takımlar, oyunun bir bölümünde neredeyse ilk yarının tekrarı bir oyun ortaya koyarken, sahneye bu haftanın yıldızı Onur Güdül çıktı. Tribünlerde “Artık futbolda kaleyi uzaktan yoklayan futbolcu profili kalmadı” dediğimiz bir anda, ceza alanının dışında topla buluşan ve çok düzgün bir şutla Hereke kalecisini avlayan Onur Güdül, skor tabelasını Sultangazisporumuz adına değiştirdi.

2 GOL 3 ONUR GÜDÜL

YILDIZLAR AĞIRLIĞINI KOYUNCA 3 ZOR OLMADI…

İkinci golden sonra oyunun üstünlüğünü de eline alan şampiyon ekibimiz, pas yüzdesini de arttırmaya başladı. İbrahim Traore’nin inatçı oyun tarzı ve aldığı her topu ceza alanı yakınında bir oyuncumuzla buluşturması, defans hattında kaptan Kemal’in neredeyse kusursuz müdahaleleri sonucu ekibimiz 3’ncü golü de bulmakta zorlanmadı…

5

LİDERİN ENSESİNDEYİZ…

Vahap Deniz’in 1, Onur Güdül’ün 2 gol attığı müsabakayı şampiyon ekibimiz Sultangazispor 3-0 kazanırken, maçın yıldızı hem oyuna sunduğu katkı, hem de attığı gollerle Onur Güdül olurken, Sultangazisporumuz aldığı bu galibiyetle grubun liderlik koltuğunda bulunan Velimeşespor ile son hafta oynayacağı müsabaka öncesi puan farkını korudu.

puan-durumu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de teröre lanet yürüyüşü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.