a

Çakır Kahvaltı ‘yeni şube açalım’ taleplerine kayıtsız kalmadı

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi’nde 1998 yılında enfes bir damak tadı sunarak başlayıp, ünlü restaurant devlerine rakip olan Çakır Kahvaltı franchise sistemi ile yurt geneline açılmayı hedefliyor. Kahvaltı salon sayısını kendi bünyesinde emin adımlarla ilerleyerek 5 şube sayısına ulaştıran Çakır Kahvaltı “yeni şube açalım” taleplerine daha fazla kayıtsız kalmayarak Franchise “evet” dedi…

çakır-kahvaltı-1

Nezih ortamda farklı yörelerin en kaliteli ürünlerini toplayarak farklı bir damak tadı sunan Çakır Kahvaltı sektöründe bir ilki gerçekleştirerek franchise sistemi ile yurt geneline açılmayı hedefliyor. Çakır Kahvaltı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çakır, yoğun talepler karşısında tüm hazırlıklarımızı yaparak Franchise ile büyümeye karar verdiklerini söyledi. “Kaliteden ödün vermeden kontrollü olarak büyüyerek Türkiye genelinde olacağız” diyen Abdullah Çakır, franchise sistemiyle iş ortaklarına yüklü kazanç vaat ettiklerine vurgu yaptı.

çakır-kahvaltı-2

İstanbul’un farklı 5 ilçesinde şubeleri bulunan Çakır Kahvaltı, dalından koparılmış taze salkım domatesi ile elde ettiği menemen ve diğer sıcak çeşitleriyle 40’a yakın yöresel ürünle kahvaltı imkanı sağlıyor. Bir yandan kalite ve hizmet anlayışını geliştiren Çakır Kahvaltı, diğer yandan Franchise sistemiyle de iş ortaklarına yüksek kazanç ve yüksek kar marjı sağlamayı taahhüt ediyor.

Özellikle menemeni artık her kesimden insanın tüketebileceği bir yemek haline getiren Çakır Kahvaltı, Cafe ve dünya mutfağıyla da girişimcilere diğer yemek sektörlerine kıyasla en düşük maliyetle yatırım yapma olanakları sunuyor.

Sizde franchise sitemiyle cazip koşullarda Çakır Kahvaltı şubesi açmak istiyorsanız;

www.cakirkahvalti.com ve 0530 775 50 80 nolu telefondan iletişime geçebilirsiniz.

unnamed

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Manavgat Belediyespor Lige Damgasını Vuracak