a

Darbe gazisi ‘demokrasi nöbeti’nde

15 Temmuz darbe girişimi sırasında kasıktan başlayarak iki bacağına şarapnel parçası çarparak yaralanan Selçuk Çağrı İşçan, ikamet ettiği Sultangazi’de koltuk değnekleriyle ‘demokrasi nöbeti’ne katıldı.

Darbe girişiminin yaşandığı gece tatil için gittiği memleketi Sivas’tan uçakla İstanbul’a dönen Selçuk Çağrı İşçan, Sabiha Gökçen Havalimanında otobüse bindi. O günkü adıyla bindiği otobüs Boğaziçi köprüsüne geldiğinde askeri tanklar tarafından önü kesildi. Otobüste bulunan diğer yolcularla beraber birlikte olay yerinden kaçmaya çalışan Selçuk Çağrı İşçan’nın kaçma esnasında kasıktan başlayarak iki bacağına şarapnel parçası çarptı. Ambulans gelene kadar sürünerek ilerleyen İşçan, bacaklarına kıyafetleriyle tampon yaptı.

Tedavi gördüğü Haydarpaşa Numune Hastanesi’nden taburcu olan ve sağlık durumu iyi olan darbe gazisi Selçuk Çağrı İşçan, önceki gün Sultangazi’de demokrasi nöbetine katıldı. Koltuk değnekleriyle Merkez Camii önünde ki alana gelen İşçan, darbe girişimini protesto eden kalabalığa destek verdi.

sultangazi-selçuk-çağrı-işçanIMG_2849 sultangazi-selçuk-çağrı-işçanIMG_2851 sultangazi-selçuk-çağrı-işçanIMG_2866

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Civan; 15 Temmuz’u Unutmayacağız, Unutturmayacağız

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.