a

Başkan Altunay Sultangazililere Şükranlarını Sundu

Sultangazililer, demokrasi nöbetinin 25. gününde de merkez cami önünü hınca hınç doldurdu.

Sultangazi halkı, demokrasi nöbetinin 25. gününde de nöbet yerlerine koştu. Demokrasi nöbetinin tutulduğu noktalardan biri olan Merkez Camii önünü hınca hınç dolduran Sultangazililer, ellerinde Türk bayrakları ile demokrasi nöbetini tutmaya devam etti.

Geçtiğimiz hafta Pazar günü Yenikapı’da düzenlenen ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın demokrasi nöbetinin Çarşamba gününe kadar devam edeceğini belirtmesiyle Sultangazililer meydanları terk etmeyerek Başkomutanın emrini yerine getirdiler. Sultangazi’de dört ayrı noktada gerçekleşen demokrasi nöbetinin coşkulu geçtiği noktalardan Merkez Camii önü yine Sultangazililerin akınına uğradı.
sultangazi-cahit altunay13902811_1060710393994989_1184510591777801197_n
 
“SİZLERLE GURUR DUYUYORUM”

Burada konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Yenikapı’da düzenlenen ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne büyük katılım sağlayan tüm Sultangazililere şükranlarını sundu. 5 Milyon insanın bir araya gelerek dünyada bir ilki gerçekleştirdiğini belirten Başkan Altunay  “Yenikapı’da 5 milyon insan bir araya gelerek dünyaya mesaj verdi. Bu aynı zamanda dünya tarihinde bir ilkti. Bu ilki de ancak Türk milleti yapardı. Sizlerle gurur ve onur duyuyorum.” Dedi.

İLKNUR ALTUNAY HALKIN ARASINDAYDI

sultangazi-cahit altunayIMG_2831
Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı bu süreçte de yalnız bırakmayan eşi İlknur Altunay, eşinin konuşmasını halkın arasında izledi. İlknur Altunay eliyle direnenlerin sembolü olan Rabia işareti yaparak, halkın arasından Başkan Altunay’a selam gönderdi.

KIŞLA ÖNÜNDE NÖBET TUTAN VATANDAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

sultangazi-cahit altunayCpX6Io_W8AEeKTl
Belediye Başkanı Cahit Altunay, Merkez Camii önünde gerçekleşen demokrasi nöbetinin ardından Baştabya ve Ahmet Öztürk Kışlalarının önünde nöbet tutan vatandaşları ziyaret edereki yalnız bırakmadı. Başkan Altunay burada “Şunu tüm dünya bir kez daha gördü ki biz bir olursak beraber olursak hiç kimse bizim bileğimizi bükemez başımızı eğemez” ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yusuf Özel; Dünya Türkün gücünü Yenikapı’da gördü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.