a

Derdiyok: Yatırımlarımızı Öne Çektik

Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Osman Derdiyok, 15 Temmuz darbe girişimini değerlendirdi. Tarihe kara bir leke olarak geçen ve TSK içerisindeki FETÖ’cü teröristlerin giriştiği darbe kalkışmasını değerlendiren Derdiyok, 15 Temmuz gecesi milletin bir kahramanlık öyküsü yazdığını söyledi.  Girişimin yaşandığı gece Sultangazi’de hareket halinde olan bir darbeci tankın geçişine izin vermediklerini belirten Derdiyok, “Ülkemizin anayasal düzene karşı yapılmış olan kalkışmayı ve halkına namlusunu çeviren bu anarşistleri, devlet ve millet düşmanlarını lanetliyorum.  15 Temmuz gecesi büyük bir kahramanlık örneği gösteren büyük Türk milletinin tüm vatandaşlarına en derin sevgilerimi sunuyorum. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı olarak, nereden gelirse gelsin her türlü darbeye karşı canımız pahasına da olsa bunun mücadelesini vermeye her zaman hazır olan insanlarız.” Dedi.

Gerçekleşen hain darbe girişiminin ülke ekonomisine yönelik ciddi bir etki yaratmayacağını ifade eden Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Osman Derdiyok, “Türkiye Cumhuriyeti devleti bağımsızlığına kavuşmak için verdiği mücadelede küçücük bir yol aldığını gören egemen ülkeler, muhakkak bizim içerimize çeşitli fitneler yoluyla veya böyle darbe girişimleriyle demokrasimize zarar vermeye çalıştılar. Ancak Türk milletinin inanılmaz bir mukavemet gücü var. Biz bu tür sıkışıklıklara alışık bir milletiz. Bizi zora soktuklarını düşünen insanlar, bizi daha da güçlendiriyorlar. Kısa bir süre içerisinde bu yaşanan olayların tamamının piyasada stabil bir hale geleceğini ve hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını belirtmek isterim. Hatta bizler bazı yatırımlarımızı bu olaydan dolayı öne çektik. Bu ülkede yatırım yapmaya, daha çok çalışmaya, demokrasimize sahip çıkmak adına her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Genç Yaşta Hayata Veda Etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.