a

Egemen Bağış Sultangazi’de Konuştu: Ben Mağdurum

Sultangazi’de Demokrasi Nöbeti’nin coşkulu geçtiği noktalardan biri olan Merkezi Camii önünde ki meydan bu akşam AB eski Bakanı Egemen Bağış’ı ağırladı.

AB eski Bakanı Egemen Bağış, Sultangazili vatandaşlar ile buluşarak, 15 Temmuz’dan bu yana süren demokrasi nöbetine ortak oldu. Meydanını kırmızı beyaz Türk bayrakları ile donatan Sultangazi halkı, Egemen Bağış’ı coşkuyla karşıladı. Meydanda kurulan platform üzerine çıkan Egemen Bağış, Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel ve mahalle muhtarları vatandaşları selamlayarak, buradaki demokrasi nöbetine ortak oldu.
SUZAN DAĞLAR CİVAN; MEYDANLARI BOŞ BIRAKMAYALIM
Demokrasi nöbetinde konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, vatandaşların sokakları ve meydanları boş bırakmamalarını istedi. 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı Cuma gecesi 150 Bin Sultangazilinin Atatürk Havalimanına yürüdüğünü söyleyen Civan, Sultangazililerin FETÖ-PDY’e dur demek için canını ve gövdesini ortaya koyduğunu ifade etti. Civan, “Sultangazililer o gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmıştır. Bizler bu yola kefenimizi giyip de çıktık. Allah’ın izniyle kimse bizim önümüze çıkamaz. Bizde mangal gibi yürek olduğu sürece önümüzde kimse duramaz. Lütfen sokakları, meydanları boş bırakmayalım.” Dedi.

CAHİT ALTUNAY; DEMOKRASİ GÜNEŞİ BATMAMAK ÜZERE DOĞACAK
Demokrasi nöbetinde konuşan Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın konuşması sık sık atılan sloganlarla kesildi. Konuşmasına başladığı an vatandaşların “dik dur eğilme bu millet seninle” sloganlarına Belediye Başkanı Cahit Altunay, “O layık olan sözün sahibi başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.” Dedi. 15 Temmuz darbe girişimin de sağcısıyla, solcusuyla herkesin omuz omuza bir ve beraber olduğunu söyleyen Altunay, “Bu millet söz konusu vatan olunca bir ve beraber olmayı başarmış, o tankların önünü kesmiştir. Bu kardeşlik ruhu yaşadığı sürece, bu demokrasi güneşi batmamak üzere doğacaktır.” İfadelerini kullandı.

EGEMEN BAĞIŞ; BEN FETÖ’NÜN İLK MAĞDURUYUM
17- 25 Aralık’ta adı yolsuzluk ve rüşvet iddialarına karışan ve internete sızdırılan ses kaydında Kur’an sureleriyle dalga geçtiği iddia edilen AB eski Bakanı Egemen Bağış, FTÖ-PDY’nın mağdurlarından biri olduğunu, başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere kendilerine kumpas kurulduğunu söyledi. Bağış, “Bunlar devletin içerisinde kendi elemanlarının yükselebilmesi için başkalarının hakkında olumsuz istihbarat raporları düzenlediler, karaladılar, iftiralar attılar. Bunlar ömrünü terörle mücadeleye adamış askerlere darbeci, terörist deyip onları zindanlara attılar. Ömrünü bu ülkeye adamış siyasilere iftiralar atıp, montajlarla, kasetlerle özel hayatlarına girip onların hayatını karartılar. Bunlar toplum mühendisliği yapmaya kalktılar. Ben onların ilk mağdurlarından biriyim. Ama Allah çok büyük her şey ortaya çıkıyor. 17 Aralık’ta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Başbakandı. Başta ona ve onun en yakın çalışma arkadaşlarına bizlere iftira attılar, kumpas kurdular.  Ve en sonunda 15 Temmuz’da milleti bombalamaya çalıştılar.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Nöbete Devam

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.