a
  • Eminhaber.Org
  • MANŞETLER
  • AKYAD Başkanvekili Ahmet Süt Açıkladı; Paralel İhanet Çetesi Sultangazi’de İşbaşında

AKYAD Başkanvekili Ahmet Süt Açıkladı; Paralel İhanet Çetesi Sultangazi’de İşbaşında

Adıyaman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanvekili Ahmet Süt yaptığı yazılı basın açıklamasında, Sultangazi’de pararlel ihanet çetesinin iş başında olduğunu belirterek şok bir iddiada bulundu. Süt, Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ın paralel ihanet çetesinin suikast girişiminde bulunduğunu iddia etti.

AKYAD Başkanvekili Ahmet Süt yayımladığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

17-25 Aralık ihanet girişiminde, Paralel İhanet Çetesinin kumpasına ülke olarak tanıklık ettik. Bu FETO terör örgütünün gerçek yüzünü gören İyi niyetli, kandırılmış, saf duygularıyla hareket eden insanımız ihaneti pekâlâ algılamış durumda idi. Ancak 15 Temmuz darbe girişimine rağmen Sultangazi’de işbaşında bulunan ve halen ihanet içerisinde olanların varlığından haberdarız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bütün kurumlarıyla paralel ihanet çetesi üyelerini kendi bünyelerinden tasfiye etmeye çalışırken, ihanet çetesinin Sultangazi’de ki temsilcileri de boş durmadılar. Millete yapılan darbe girişimine karşı bir hanım bacımız olarak, kendi ilçesinde olağan üstü bir performans ile tüm teşkilatıyla, kışlaların önünü etten bir duvar haline getiren Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Suzan DAĞLAR CİVAN’a suikast girişiminde bulunulmuştur.

Kendi bölgesinin düşünen önemli bir STK’sı ve Sultangazi’nin geleceğinin teminatı olan Adıyaman Kültürünü Yaşatma Derneği ( AKYAD) olarak, milletin temsilcilerine yapılan bu ihanet saldırısını şiddetle lanetliyoruz. Sultangazide ihanet içerisinde olanların kamu otoritesi tarafından zamanı gelince tasfiye edileceğinden hiçbir şüphemiz yoktur. Akyad olarak, milletçe en zor zamanlar geçirdiğimiz bugünlerde, MİLLİ İRADEYE sahip çıkan İlçe Başkanımıza desteğimiz tamdır. Davasına ve kendi ilçesine sonuna kadar sahip çıkan AKYAD olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu aldık ve almaya adam edeceğiz. Milletin emanetini ve milletin temsilcilerini, çapulculara yedirmeyecek güç ve iradeye sahip olduğumuzu kamuoyuna saygıyla ilan ederiz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bir Zamanların En Çok Tercih Edilen Mekanı Küçükoğlu’nun Son Hali

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.