a

Nikah masasından demokrasi nöbetine

Sultangazi’de ALAATTİN-GÖNÜL ALTAN çifti nikah salonundan Baştabya Kışlası önüne giderek demokrasi nöbetine katıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili  Ekrem Erdem genç çift için sembolik takı töreni düzenledi. Altan çifti kendilerine takılan paraları şehit ailelerine verilmesi için AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’a teslim etti

Türkiye, demokrasi nöbetinde. Kadını , erkeği çocuğu yaşlısı hemen herkes Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine meydanlara  çıkarak demokrasi nöbeti tutmaya başladı.  Milli birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen demokrasi nöbetine nikah masasından kalkıp gelen yeni evli çiftler de var. Bu çiftlerden biri de Alaattin-Gönül Altan çifti. Sultangazi Belediyesi Nikah salonunda  bir ömür boyu birlikte olmak için  imza atan Altan çifti daha sonra demokrasi nöbetinin tutulduğu Baştabya Kışlası önüne gitti.

1271293_bf55daf85a09f22a871d8ccd15cb2534

Gelin ve damat burada vatandaşlarla birlikte nöbete katıldı. Genç çifti gören AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, ilçe başkanı Suzan Dağlar Civan ile birlikte sembolik bir takı merasimi gerçekleştirdi. Genç çift ise kendilerine takılan paraları, darbeye geçit vermemek uğruna hayatlarını veren şehitlerin ailelerine verilmesi için AK Parti İlçe başkanı Civan’a teslim etti. Altan çifti daha sonra alanda oluşturulan demokrasi Nöbeti şeref defterini imzaladı.

1271293_620x410 1271293_56159a6b0f526d6209a2efa7fcbadfd2

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İBB Başkanı Topbaş: 1 milyon 200 bin M2’lik Şehitler Parkı Yapacağız

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.