a

Sultangazi Emniyet’inde 6 polis Görevden Uzaklaştırıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki paralel yapının darbe girişiminin bastırılmasının ardından ülke genelinde görevden alınmalar, gözaltı ve tutuklamalar devam ediyor. Darbe girişimi sonrası Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde aralarında iki Emniyet Müdür Yardımcısının da bulunduğu toplam 6 Polis görevden uzaklaştırıldı.

15 Temmuz Cuma akşamı FETÖ’cü teröristler tarafından hükümete darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından darbe soruşturması kapsamında yüzlerce polis açığa alındı. 15 Temmuz Cuma akşam saatlerinde önce köprülere asker yerleştiren ve ardından Ankara’da savaş uçaklarıyla alçak uçuş gerçekleştirerek hükümeti ele geçirmeye çalışan hainlerin girişimi başarısızlıkla sonuçlandı.

FETÖ’cü teröristlerin gerçekleştirdiği bu girişimin ardından başlatılan darbe soruşturması kapsamında tüm Türkiye’de operasyonlar hızla devam ederken, askerlerin yanı sıra polisler de açığa alınmaya başladı.

Sultangazi Emniyeti’nde 6 polis görevden uzaklaştırıldı

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli aralarında iki emniyet müdür yardımcısı ve komiserlerin bulunduğu 6 polis hakkında görevden uzaklaştırma tedbiri uygulandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazili Muhtarlardan Darbe Girişimine Karşı Deklarasyon

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.