a

Cahit Altunay Geçmişe Gitti

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay direksiyon başına geçti. Siyasete atılmadan önce bir süre kendilerine ait minibüs hattında şoför olarak çalıştığı bilinen Başkan Altunay, direksiyon başına geçerek eski günleri andı.


Başkan Altunay, Sultangazi Belediyesi 2014 yılı bütçe görüşmelerinden sonra Belediye Meclis Üyelerinin de içinde bulunduğu belediyeye ait aracın kaptan koltuğunu oturdu. 4,5 yıldır Sultangazi’nin kaptan koltuğunda oturan ve süreç içerisinde birçok projeyle ilçenin çehresini değiştiren Cahit Altunay, direksiyon başına oturarak geçmişe gitti.


Minibüsçülük yaptığı dönemleri meclis üyelerine anlatarak geçmişi anan Belediye Başkanı Cahit Altunay bu anı ölümsüzleştirerek twitter hesabından takipçileri ile paylaştı.

Tüm Yorumlar (2)
  • vatandaş
    11 yıl önce
    0 0

    Başkan özellikle edirne asfaltı üzerinden minibüs ile bir geçsin bakalım. insanlar neler yaşıyor görsün. belediyenin yasak park etmeye karşı nasıl duyarsız kaldığını anlasın

  • bir bilen
    11 yıl önce
    0 0

    Yahu konuşmak için boş boş konuşulmaz ki arkadaş yaa… Gökten damla düşse, niye benim ağacıma düşmüyor diye belediyeye söyleneceksiniz… Trafikle kim ilgilenir birader, ara emniyeti onlara söyleyin, bilende konuşuyor bilmeyende…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Kent Ormanı'nda Mühimmat Araması

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.