a

Saleh Sabr’dan Sultangazi’de unutulmaz konser

Sultangazi Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü Rock Sanatçısı Saleh Sabr, verdiği konserde Sultangazililere unutulmaz bir konser verdi.

Sultangazi Belediyesi birinci Ramazan etkinlik çadırında sahne alan Sufi Rock Müzik sanatçısı Saleh Sabr, verdiği konserde Sultangazililere unutulmaz bir konser verdi. İlahileri Rock müziği tarzında seslendiren Saleh Sabr, yaptığı müzik ile tüm dikkatleri üzerine çekerken, birbirinden güzel ilahi ve ezgileri farklı şekilde seslendirmesi birinci Ramazan etkinlik çadırını şenlendirdi. Zaman zaman seyirci ile birlikte şarkılarını seslendiren Saleh Sabr, “Allaha sevginizi her dille anlatabilirsiniz. Müzik evrensel bir dildir” dedi. Konserinde çıkardığı albümde yer alan ‘Aldanma, Esma Marşı, Sahabeler, Sevdim Seni, Mevlam sana ersem diye, Ya Resul, Yıldızları da al yanına, Yağmurun sesi’ adlarıyla farklı tonda eserleri söyleyen Saleh Sabr, izleyenlerden tam not aldı.

Saleh Sabr'dan SultangaziIMG_7135

Saleh Sabr'dan SultangaziIMG_7149

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Altunay; Yorulduğumuzda Bayrağı Teslim Ederiz

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.