a

Altunay; Yorulduğumuzda Bayrağı Teslim Ederiz

Özel bir televizyonda yayınlanan canlı yayın programına konuk olan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Devletin verdiği maaşı alıyorum, buda bana yetiyor.” Dedi.

Görev süresinde yedi yılı geride bırakan Belediye Başkanı Cahit Altunay, katıldığı bir televizyon programında koltuk sevdalısı olmadığını söyledi. 2009 yılında Kurucu Belediye Başkanı seçildiğinde yüzde 48. 5 oy aldığını belirten Başkan Cahit Altunay, 2014 yerel seçimlerinde Sultangazi’de 10 puan oy artışı yaşandığına vurgu yaparak, yüzde 58.5 oy oranıyla ikinci kez göreve seçildiğini hatırlattı. Altunay, “Tabi bu daha fazla yorulma anlamına geliyordu. Çünkü insanlar sizden bir beklenti içerisine girdiğinde, size güven duygusunu ifade ettiğinde, sandıkta artırarak oyunu ‘seninle yürümek istiyoruz’ dediğinde sorumluluğunuz artıyor ve çalışma azminiz de çoğalıyor. Bizde dünden daha iyi olmak, yarını da bugünden daha iyi yapmak için çalışıyoruz. Ve hakikaten hergeçen yıl Sultangazi yeniden farklı bir konuma geliyor. Bu tempoyu da artırarak götürmek zorundayız.” Dedi.

“DAHA ÇOK KOŞTURAN İNSANLAR DA GELMELİ”

Yedi yıllık görev süresince inanç, dürüstlük ve çok çalışmayı keşfettiğini belirten Belediye Başkanı Cahit Altunay, yorulduğu takdirde bayrağı dinlenmiş bir kardeşine teslim edebileceğini belirterek, “Ama Sultangazi kaybetmez, Sultangazi hep koşar. Olaya böyle bakmak lazım. Yani verimli olduğumuz sürece oraya faydamız var. Eğer performans düşüyorsa, bir rahatsızlık söz konusu oluyorsa veya bir heyecan azalması olursa bence bu görev yapılmamalı. Çünkü onu yapabilecek daha dinamik, daha güçlü, daha çok koşturan insanlarda gelmeli.” İfadelerini kullandı.

“DEVLETİN VERDİĞİ MAAŞ BANA YETİYOR”

Kurucu Belediye Başkanı olarak seçildiğinde ticari işlerine son verdiğini de sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Cahit Altunay, “İsteseydim bir ortak alabilirdim, ama almadım. Tek işim belediyenin hizmetleri. Devletin verdiği maaşı alıyorum, buda bana yetiyor. Elhamdülillah yedi senedir sadece Sultangazi’yi düşünüyoruz.  Sultangazi ile yatıp, Sultangazi ile kalkıyoruz.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Belediye başkanına bıçaklı saldırı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.