a

Altunay, İftara Torunuyla Katıldı

Ramazan ayının ilk iftarında Sultangazi Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında 15 farklı ülkeden yüzlerce Müslüman bir araya geldi. Sultangazi Meydanı ikinci etkilik alanında gerçekleştirilen iftara Belediye Başkanı Cahit Altunay, eşi İlknur Altunay ve torunu Abdullah ile birlikte katıldı.

22 Aralık 2015 tarihinde Serdar ve Büşra Kızıldağ çiftinin Abdullah ismini koydukları bir bebekleri oldu. İlk torun heyecanını yaşayan Altunay ve Kızıldağ aileleri, torunları Abdullah ile birlikte ilk Ramazan ayının heyecanını da yaşadılar. Ramazan ayını ilk iftarında 15 farklı ülkeden yüzlerce Müslüman’ın katıldığı programa Belediye Başkanı Cahit Altunay ve eşi İlknur Altunay, torunları Abdullah ile birlikte katıldılar.

İftar programının bir anda ilgi odağı olan torun Abdullah Kızıldağ’ı Anneannesi İlknur Altunay, kucağından indirmedi.

abdullah-kızıldağ_DSC6255 abdullah-kızıldağ_DSC6256 abdullah-kızıldağ_DSC6265 abdullah-kızıldağ_DSC6266 abdullah-kızıldağ_DSC6267 abdullah-kızıldağ_DSC6293 abdullah-kızıldağ_DSC6294

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Karadeniz Yemeğinin Yeni Adresi; SARAY LOKANTASI

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.