a

Nevzat Yılmaz Yeniden Başkan

Sultangazispor’da Başkan Osman Cengiz ve yönetimin istifasından sonra olağanüstü kongre kararı alınmıştı. Altınser Restaurantta gerçekleşen olağanüstü kongreye kulübün onursal Başkanı Nevzat Yılmaz başkanlığında tek listeyle gidildi.

Bir önceki kongreye oranla heyecanın daha az olduğu gözlenen kongreye katılım beklenenin altında oldu.

Kongreyi idare edecek divanın seçilmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu ve kongre gündemine geçildi.

Kulübün itifa eden Başkanı Osman Cengiz, eski yöneticilere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, kulübün genel durumu hakkında bilgi verdi. Cengiz, “Kulübümüz 4 ayrı katagoride gruplarında şampiyon olmuştur.” Dedi.

Cengiz, kulübün tesis anlamında sıkıntıların Cebeci Spor Kompleksiyle aşıldığını söyledi. Cengiz ayrıca Sultangazi Belediyesi tarafından yapılan halı saha ve yönetim binası için Sultangazi Belediyesine teşekkür etti.

Cengiz, yönetime geldikleri günden itibaren şampiyonluğu ve 3. Ligi hedeflediklerini söyleyerek, takımın genel durumu hakkında bilgi verdi. Cengiz, Sultangazispor’un artık bir camia olduğunu, bunu play off maçlarından önce Sultangazililerin takımı sahiplenmelerinden anladıklarını söyledi. Cengiz, yönetim olarak kulübün mali durumunu olması gerektiği gibi düzenlediklerini ve sezon bitmeden futbolcuların bütün alacaklarının ödendiğini söyleyerek, kulübü borçsuz bir şekilde teslim ettiklerini söyledi.

Cengiz kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin bundan sonrada Sultangazispor için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Cengiz’in konuşmasından sonra mali bütçe okunarak ibra edildi. Ve yapılan oylama sonucu mali bütçenin oy birliğiyle ibrası kabul edildi.

Mali bütçenin ibrasından sonra divan, yönetim kurulu listeleri için çağrı yaptı. Nevzat Yılmaz Başkanlığında divana tek liste verildi ve yapılan oylama sonucu Nevzat Yılmaz’ın başkanlığında divana ulaştırılan liste oy birliğiyle kabul edildi.

sultangazispor kongre (7)

Oylamanın ardından sonra konuşan eski başkan Osman Cengiz, dilek ve temennilerde bulunarak, yeni Başkan ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

İkinci kez kulübe başkan seçilen Nevzat Yılmaz yaptığı konuşmasına eski başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederek başladı.

Yılmaz, “Eski yönetim başarı çıtasını oldukça yükseltmiştir. Artık ikincilik bile başarı sayılmayacaktır. Biz yönetim olarak, geçmişten ders almış ve geleceğe daha umutlu bakan bir yönetim kurulu olacağız. Eski yönetimimiz bütçe anlamında da çıtayı oldukça yükseltmiştir. 300-500 bin liraya oluşturulan bütçeler artık bir, bir buçuk milyonlara ulaşmıştır. Bu konuda eski yeni bütün yönetim kurulu üyelerinden destek bekliyoruz. Kulübün başarı çıtasını yükselterek, yılardır hedeflediğimiz başarılarımıza ulaşacağız” dedi.

Yeni yönetim kurulunda bulunan Eyüp Göl ise dilek temenniler bölümünde eski yönetime teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

sultangazi-sultangazispor-kongresultangazispor kongre (1) sultangazi-sultangazispor-kongresultangazispor kongre (2) sultangazi-sultangazispor-kongresultangazispor kongre (3) sultangazi-sultangazispor-kongresultangazispor kongre (5) sultangazi-sultangazispor-kongresultangazispor kongre (6)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Dolu ve sağanak yağmur, Sultangazi’yi felç etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.