a

Sultangazispor’a sürpriz aday

-ÖZEL HABER- Sultanagzispor Kulübü’nün bugün gerçekleşmesi planlanan olağanüstü kongresi, yeterli çoğunlu sağlanamamasından dolayı 4 Haziran Cumartesi gününe ertelendi. Kongre öncesi Sultangazispor Kulübü’ne sürpriz bir aday çıktı. 4 Haziran Cumartesi günü yapılacak kongre öncesi adaylığını açıklayacak olan sürpriz adayın, yönetim kurulu listesi ise güçlü bir ekipten oluşuyor.

2015-2016 Futbol sezonunda bulunduğu grubu lider olarak tamamlayan temsilcimiz Sultangazispor, 3. Lig’e yükselme maçlarında Kocaeli ve Muğlaspor’a mağlup olarak, 3. Lig hayallerini başka bir sezona erteledi.

Muğlaspor ile oynadığımız Play-Off karşılaşmasından sonra Kulüp Başkanı Osman Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri yaptıkları toplantıda istifa ederek, olağanüstü kongre kararı almışlardı. 28. 05. 2016 (Bugün) tarihinde gerçekleşmesi planlanan kongre çoğunluk sağlanamadığından dolayı 4 Haziran Cumartesi gününe ertelendi.

Sultangazispor Kulübü’nün haftaya gerçekleşecek olan kongre öncesi sürpriz bir isim aday olduğunu açıkladı. İlerleyen günlerde adaylığını resmen açıklayacak olan sürpriz ismin, Yönetim Kurulu Listesi ise güçlü ve bir o kadarda sürpriz isimlerden oluşuyor. Mutlak 3. Lig hedefiyle Sultangazispor Kulüp Başkanlığına aday olan sürpriz isim ve ekibinin seçilmesi halinde Sultangazispor’un tüm dertlerinin sona ereceği görüşü hakim.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de 20 yaşındaki genç kafasına sıktı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.