a

Çakır İlçe Sınırlarını Aştı

Kahvaltı anlayışına yeniş bir soluk getiren ve menemeninin lezzetiyle dillere destan olan ÇAKIR MENEMEN ve KAHVALTI SALONLARI, yeni şubesiyle artık Arnavutköylülerinde hizmetinde…

Cumali Çakır’ın ilk şubesini 1998 yılında Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi’nde açtığı ve kısa sürede sunduğu ürünlerin lezzeti ve hizmet anlayışıyla ünü ilçe sınırlarını aşan ÇAKIR MENEMEN ve KAHVALTI SALONLARI, 6’ncı şubesini Arnavutköy’de hizmete açtı.

Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir’in açılış kurdelesini kestiği ÇAKIR MENEMEN ve KAHVALTI SALONLARININ yeni şubesi dualarla açıldı.

çakır-kahvaltı-arnavutköyçakır kahvaltı arnavutköy (3)

Sultangazi ilçesinde 3 şubesi bulunan ÇAKIR MENEMEN ve KAHVALTI SALONLARI, Bağcılar-Güneşli, Fatih-Laleli şubelerinin ardından Arnavutköy’e de şube açarak, İstanbul’un en yaygın Kahvaltı ve Melemen salonlarının ilk sırasına yerleşti.

Özel Çakır spesiyal menemeni ve serpme kahvaltısı ile damak tadına önem verenlerin vazgeçilmez adreslerinden biri olan ÇAKIR MENEMEN ve KAHVALTI SALONLARI, kaliteli hizmet anlayışından vaz geçmeyen bir müessese.

ÇAKIR MENEMEN ve KAHVALTI SALONLARININ serpme kahvaltı olarak sunduğu ürünlerin tamamı organik üretilmiş ürünler. Entegre tesislerde üretilen ve İstanbul’da satışı yapılan ürünlerden farklı olarak, organik olarak üretilen ürünleri müşterilerine sunan ÇAKIR MENEMEN ve KAHVALTI SALONLARI, toplu organizasyonlarda da başarıyla hizmet vermektedirler.

EMİN HABER’DE YER ALAN HABERLER KAYNAK KULLANILSA DAHİ,KULLANILAMAZ…

çakır-kahvaltı-arnavutköyçakır kahvaltı arnavutköy (1) çakır-kahvaltı-arnavutköyçakır kahvaltı arnavutköy (4) çakır-kahvaltı-arnavutköyçakır kahvaltı arnavutköy (5) çakır-kahvaltı-arnavutköyçakır kahvaltı arnavutköy (6) çakır-kahvaltı-arnavutköyçakır kahvaltı arnavutköy (7) çakır-kahvaltı-arnavutköyçakır kahvaltı arnavutköy (8)

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şahsa linç

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.