a

Gazi Mahallesi’nde Gerginlik: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Sultangazi’de korsan gösteri yapan yüzleri maskeli teröristlerin Molotof kokteylli saldırısında belediye otobüsü küle döndü. Seyir halindeki otobüsü ateşe veren teröristler, ara sokaklara kaçıp izini kaybettirdi.

YOLCULAR CANLARINI ZOR KURTARDI

Olay, Yunus Emre Mahallesi Adem Yavuz Caddesi üzerinde 21.30 sularında meydana geldi. Cadde üzerinde izinsiz gösteri yapan yüzleri maskeli teröristler, içerisinde yolcular bulunan seyir halindeki otobüse Molotof kokteyli attı. Sürücünün kapıları açması ile yolcular tahliye edildi. Alevler kısa sürede tüm otobüsü kapladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen otobüs hurdaya döndü.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bu arada, teröristler 1331 Sokak’ta seyir halindeki bir taksiyi durdurmak istedi. Taksi şoförü 55 yaşındaki Şeref Çakırmanoğlu aracıyla kaçmak isterken silahla ateş açılması sonucu kolundan ve karnından yaralandı. Özel bir tıp merkezine kaldırılan Çakırmanoğlu, yaşamını yitirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Belediye Spor Kulübü Ay Yıldızlı Armayla İlçemizi Temsil Ediyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.