a
  • Eminhaber.Org
  • MANŞETLER
  • Yusuf Özel Grup Toplantısına Katıldı; ‘Liderimiz Devlet Bahçeli’dir’ Mesajı Verdi

Yusuf Özel Grup Toplantısına Katıldı; ‘Liderimiz Devlet Bahçeli’dir’ Mesajı Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, bugün gerçekleşen partisinin grup toplantısına katıldı.

MHP’nin bir hukuk bilmecesi haline gelen kurultayını toplamak isteyen muhalif genel başkan adayları ve destekçileri geride bıraktığımız Pazar günü Ankara’da kurultay için buluştular. Ancak muhaliflerin beklediği kurultay gerçekleşememişti.

1 Kasım genel seçimlerinden sonra MHP’de başlayan muhalif harekette herkes safını belli ederken, MHP Sultangazi İlçe Teşkilatı Devlet Bahçeli’nin yanında olduklarını dile getirmişlerdi. MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, bugün partisinin grup toplantısına katılarak Devlet Bahçeli’ye olan desteğini bir kez daha ilan etti. Grup toplantısına katılan MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, “Bizler her zaman genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin yanındayız” mesajını verdi.

Grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise, “MHP’yi bilmeyen, nereden gelip nereye gittiğini anlamayan küçük bir azınlık tutturmuş paradigma değişsin, değişim olsun. Sözlerimden olağanüstü tüzük kurultayı için imza vermiş kardeşlerim asla alınmasınlar çünkü onlar benim değerlendirmem dışındadır. Ve Onlarla eğer varsa meselelerimizi konuşacağımıza, davamızın ruhuna münasip orta yolu bulacağımıza içtenlikle inanıyorum. Sözlerim sanal kahramanlara, paralel kuluçkasına yatıp tavşan çıkarma sevdasına kapılan akıl fukarası nankörlerdir.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İBB’den Sultangazi’ye 5 milyon TL yardım