a

İSAD Odalaşıyor

İstanbul Spor Ayakkabıcılar Derneği başkanlığına seçilen Oktay Şamdanlı, oda için düğmeye bastı.

Sultangazi’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan İSAD’da odalaşma çalışmaları başlatıldı. Geçtiğimiz ay gerçekleşen kongrede yeni yönetim kurulunun belirlendiği İSAD’da, dernek başkanlığına ise oy birliğiyle Oktay Şamdanlı seçilmişti.

İSAD Başkanı Oktay Şamdanlı ilk projesini açıklayarak, odalaşma için düğmeye bastı. İSAD’ın odalaşmaya yönelik çalışmaları konusunda Şamdanlı ve ekibi destek ziyaretlerine çıktı. Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz ve Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı ziyaret eden İSAD Yönetimi İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz’ı da makamında ziyaret ederek, İstanbul Spor Ayakkabıcılar ve Yan Sanayi Esnaf ve Sanatkarlar Odası için destek istedi. Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz ve Belediye Başkanı Cahit Altunay’dan odalaşma noktasında destek sözü alan İSAD Yönetimi, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz’dan da destek sözü aldı.

dac51533-985f-4b20-ac55-4f764b7b7a71

İSAD Başkanı Oktay Şamdanlı, odalaşma için gerekli çalışmaların hızlı bir şekilde yapılacağını belirterek, sektörün daha iyi şartlarda üretim yapması ve gelişen Türkiye’ye destek verebilmesi için Mesleki Oda kurulması gerektiğine dikkat çekti.

Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, oda olmanın avantajlarından bahsederek, İstanbul Spor Ayakkabıcılar ve Yan Sanayi Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın kuruluş çalışmalarına gerekli desteği vereceklerini söyledi.  Belediye Başkanı Cahit Altunay ise, İSAD üyeleri için firmaların satış ve şovrumların bir arada olması için bir çalışma yapıldığını ve ilçede yapılacak projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Altunay, İSAD’ın odalaşamaya yönelik çalışmasına ise tam destek vereceklerini söyledi.

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz ise, odalaşma konusunda İSAD Yönetimini bilgilendirerek, bu konuda gerekli destek vereceğini beyan etti.

5e353cf0-1279-41b5-8c78-915e2613050a

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Voleybol Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.