a

Sultangazi Samsunlular Derneği Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Sultangazi Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan 4’ncü olağan kongresinden sonra dernek merkezinde kahvaltılı bir programla bir araya geldi.

Sultangazi Cebeci yolu üzerinde kurulan ve yaklaşık olarak on yıldır bu adreste faaliyet gösteren dernek, Sultangazi’nin en etkili STK’larından bir tanesi.  1,300 nüfusu ve 17 ilçesi bulunan Samsun, İstanbul’a 373 bin göç vermiştir.

Özelde Sultangazi’de ikamet eden Samsunluları, genel de ise İstanbul’da ikamet eden Samsunluları ortak bir hemşehricilik bilinci etrafında bir araya getirerek, sosyal yardımlaşma ve dayanışma olgusu çevresinde buluşturmak isteyen Sultangazi Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, olağan kongrenin ardından seçilen yeni başkan ve yönetimin davetlisi olarak üyelerini dernek merkezinde kahvaltılı bir programda ağırladı.

Üyelerin yoğun katılım sağladığı tanışma programında konuşan yeni Dernek Başkanı Yıldırım Yalçın, “Sultangazi Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 4’ncü kongremizi gerçekleştirdik. Yeni yönetim olarak tanışma amaçlı bir program organize ettik.”

“Amacımız Sultangazi’de ikamet eden Samsunlu hemşehrilerimizi ortak bir bilinç çerçevesinde bir araya getirmek ve bizden evvel görev yapan arkadaşlarımızın çabasını ve emeğini devam ettirmek. Bu maksatla tertiplediğimiz kahvaltılı programımızda hem sizinle daha yakından tanışmak, hem de sizin de bu konularda görüş ve önerileriniz almaktır.” Dedi.

sultangazi samsunlular derneği_DSC5949

Derneğin çalışmaları hakkında söz alan derneğin eski yöneticilerinden Harun Özbakış’ın konuşmasından sonra, dernek üyelerinden iş adamı Kerim Dökmen söz aldı ve görüşlerini yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleriyle paylaştı.

Programda son olarak söz alan yeni yönetim üyesi ve Başkan Yardımcısı Yücel Sarıkaya, derneğin planladığı kısa ve uzun vadeli çalışma programları hakkında kısaca bilgiler vererek, programın kapanış konuşmasını yaptı.

Sultangazi Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Yeni Yönetim Listesi:

YÖNETİM KURULU:

Yıldırım Yalçın – Başkan

Ayhan Taşkın – Başkan Yardımcısı

Yücel Sarıkaya – Başkan Yardımcısı

Alattin Özçelik – Başkan Yardımcısı

Refaattin Tosun – Yaş. Komisyon Başkanı

Hasan Çalışkan – Muhasip

Ömer Habat – Çev. Şeh. Başkanı

YÖNETİM KURULU YEDEK:

Mevlüt Gün

Aydın Çalışkan

Sezer İkiler

Kemal Sağlam

Cemal gün

DENETLEME ASİL:

Orhan savuk

Zeki Güney

Mehmet Özkan

DENETLEME YEDEK:

Ahmet Koca

Recep Demirbaş

Bayram Akça

 

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gazi Mahallesi’nde Mehter Marşı Eşliğinde Operasyon

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.